Tweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt


Plus-ondernemer Dennis van Moorsel bij de balie van Bufkes in de supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

De shop in shop vestiging van Bufkes is de tweede die deel uitmaakt van de pilotsamenwerking die eerder dit jaar met Plus werd aangegaan. Er wordt gedurende 2 jaar gekeken in welke mate het de Bufkesformule resultaat en waarde toevoegt aan de deelnemende Plus-ondernemingen. “Het resultaat van de eerste paar weken na opening bij de Plus in Hoensbroek is zeer positief, daarom hebben we er het volste vertrouwen in dat we ook in Budel nieuwe Bufkesfans zullen maken,” aldus formulemanager Niels Snaphaan van Bufkes.

“Met de toevoeging van Bufkes binnen mijn supermarkt, kan ik mijn klanten in een nog breder spectrum voorzien in hun wensen,” aldus de Plus-ondernemer Dennis van Moorsel.

Groei

Bufkes verkoopt sinds 1996 Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur op verschillende locaties. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels bekende bestellingen op tal van plaatsen in heel Nederland. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren duurzaam blijven groeien.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDirk van den Broek opent Dirk Pitstop voor Formule 1 fans

Formulenieuws – Supermarktketen Dirk van den Broek opent, tijdens het aankomende raceweekend in Zandvoort, een speciale gemakswinkel met de naam Dirk Pitstop. De tijdelijke winkel is geopend van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september, en zit recht tegenover het station in Zandvoort.

Lees bericht
Plus Supermarkten en Bufkes gaan samenwerken

Supermarkten - Plus Danny Rosenboom en Bufkes gaan een pilotvestiging openen bij de Plus supermarkt op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Deze testlocatie is de eerste van 2 Plus locaties die dit jaar zullen openen, medio september volgt Plus Dennis Van Moorsel in Budel. De locaties gaan werken volgens het Bufkes Express concept. Bij dat concept ligt de focus op het snel...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid