Tweede editie Bidfood Horecafeest laat ZiggoDome schudden


Uitzinnige feestgangers bij het Horecafeest van Bidfood / Foto bij: Ben Houdijk

Groothandel  – Een spectaculaire line-up zorgde voor een uiterst sfeervol horecafeestje maandagavond in de Amsterdamse ZiggoDome. Het was de tweede editie van het Bidfood Horecafeest en deze keer had het muziekfestijn een bijzondere boodschap: het was een soort eerbetoon aan alle mensen in de horecasector die ondanks alle uitdagingen toch iedere keer weer hun weerbaarheid tonen.

‘We zullen doorgaan’ klonk het gisteravond daarom luid in de ZiggoDome, bij de opening van hét Horecafeest van het Jaar 2022 door Francis van Broekhuizen. Volgens Bidfood de perfecte boodschap voor een branche die ook in moeilijke tijden zo creatief en ondernemend is en blijft. Host Ruben Nicolai vond het alle reden voor een feestje.

Voor het ‘grootste personeelsfeest voor horeca’ waren talloze artiesten uitgenodigd. De ruim 15.000 bezoekers kregen optredens te zien van onder andere Rolf Sanchez, Emma Heesters, Kris Kross Amsterdam, Donnie, Lee Towers, de Snollebollekes en ‘man van het moment’ Claude.

Bidfood organiseerde het event speciaal voor haar klanten, als dank voor de samenwerking, maar ook om de branche te supporten voor haar ‘ondernemerschap en veerkracht’. “Na een jaar vol uitdagingen en keihard werken was er tijd om even te ontspannen,” aldus Laurens Claassens, Marketing Manager bij Bidfood. “En dat is gelukt, de maandag was weer van ons.”

Bron: Bidfood/@FoodClicks

Lee Towers was een van de vele artiesten

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Swijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN

Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.

Lees bericht


Bidfood neemt Croquetten Boutique over

Overname – Bidfood en de Croquetten Boutique hebben donderdag bekend gemaakt dat ze overeenstemming hebben over een overname van de Croquetten Boutique. Bidfood neemt de het bedrijf per 1 januari 2023 over.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid