Tweede Luca’s by Julia’s opent in ’s-Hertogenbosch


De locatie van Luca's by Julia's op station Den Bosch / Foto bij: Tycho/NS Stations

Reizigersshop -  ’s-Hertogenbosch heeft de eerste ‘Luca’s by Julia’s’ van het zuiden. Bij het stoere broertje van Julia’s kunnen reizigers en stationbezoekers terecht voor vers afgebakken pizza en andere Italiaanse gerechten, naast de belegde broodjes en koffie van Julia’s. In oktober ging de eerste Luca’s by Julia’s open op station Zwolle.

Bij Luca’s by Julia’s zijn ook verschillende Italiaanse producten voor thuis te krijgen. Om de opening te vieren kreeg iedereen dinsdagochtend een gratis croissant bij aankoop van een warme drank. Luca’s richt zich op elk moment van de dag voor de reizigers. “ ‘s Ochtends voor een warme koffie, met een croissant en in de middag of avond is er keuze uit pizza´s, een salade of lasagne”, aldus Liset Deelder, Business Manager van Julia’s bij NS.

NS Stations wilde een formule waar de reizigers snel geholpen kunnen worden aan Italiaanse gerechten on-the-go. Loes van der Pauw, formatmanager van Luca’s by Julia’s. “Er reizen veel studenten via station ’s-Hertogenbosch. Uit onderzoek weten we dat zij een kwalitatief goede pizza op het station waarderen. Zo is het idee voor Luca’s by Julia’s ontstaan. Qua interieur en stijl zijn we binnen de familie van Julia’s gebleven, echter hebben we het net even iets eigenwijzer en brutaler gemaakt. We noemen zelf Luca’s ook het stoere broertje van.”

Opknapbeurt

De winkels op station 's-Hertogenbosch hebben vorig jaar een nieuwe frisse gezamenlijke look gekregen. De grijze planten langs de zijkanten zijn weggehaald en vervangen. Ook de overkapping van perron 1 is aangepakt en opnieuw geschilderd en de dakbedekking van spoor 6/7 is vervangen.

Bron: NS Stations/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht


NS start campagne voor herbruikbare bekers

Reizigersshop - Minder koffiebekers op de stations, dat is het doel van de campagne die NS samen met Milieu Centraal en 30 ondernemers op station Utrecht Centraal maandag is gestart. Gezamenlijk gaan zij reizigers aanzetten een herbruikbare beker mee te nemen.

Lees bericht


Penne Bolognese voortaan vega(n) bij NS-formule Julia’s

Formulenieuws – NS-formule Julia’s gaat de Penne Bolognese vanaf deze week definitief vervangen voor de vegan-variant. Deze pasta heeft eerder in het assortiment gezeten en komt nu dus terug. De vegan saus op basis van tomaten, fijne groenten, peterselie en rucola zal voortaan zonder rundergehakt bereid worden, maar met eenn vleesvervanger.

Lees bericht


NS Retail en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – De retailformules de Kiosk, de StationsHuiskamer, Julia’s en automaten op de Nederlandse treinstations blijven ook de komende jaren door Lekkerland Nederland bevoorraad. In de nieuwe samenwerking die per 1 juli 2022 start, ligt de focus op verdere automatisering en verduurzaming. Beide partijen werken al twintig jaar samen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid