Tweede Spar City met The Tosti Club-module open


Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Ondanks de coronamaatregelen wilde Van Gelder toch de locatie openen. Het zitgedeelte is weliswaar nu nog afgeschermd, maar zoals hij zelf zegt: “Je moet toch een keer open.” Uiteraard is de Spar City ingesteld op zowel afhalen als bezorgen via het eigen bestelplatform. “Maar wellicht is dat binnenkort ook mogelijk met Deliveroo.”
Met een eerdere vestiging aan het Willemsplein in Arnhem, vlak buiten het treinstation, heeft Van Gelder nu een mooie spreiding in het centrum van zijn twee Spar-locaties. De ene locatie zit in het noordelijk deel van de stad en de nieuwe in het zuidelijk deel.

Handzaam

Het assortiment van de Spar City is volledig ingericht op de klant die gemak zoekt. Geen winkelwagentjes, maar manden. Veel producten ook voor directe consumptie en handzaam om mee te nemen. Veder een uitgebreid assortiment in kant-en-klaar sappen en vruchtendranken en salades. Ook de groente- en vleesproducten zijn afgestemd op consumptie op korte termijn.

Directe consumptie

Spar kent verschillende modules. Afhankelijk van de locatie kunnen die worden ingezet. Even verderop van de nieuwe Spar City-locatie zat een grote buurtwinkel. Die heeft nu plaats gemaakt voor het City-concept dat zich veel meer richt ook op directe consumptie. Zo kent de locatie ook het pizza-concept, dat in samenwerking met Dr. Oetker is ontwikkeld, en waarbij op een eenvoudige manier pizza’s kunnen worden geserveerd voor directe consumptie of voor thuis. Van Gelder is ook van mening dat het The Tosti Club beantwoordt aan die behoefte bij de klant om snel en gemakkelijk te consumeren. Omdat de locatie in het stadscentrum zit, is een gezond ontbijtje een echte tosti of een (Dutch) pizza als tussendoortje, lunch of voor ’s avonds een prima product.

The Tosti Club

The Tosti Club heeft naast eigen, zelfstandige locaties, ook via shop-in-shop-concepten afdelingen binnen tankstations zoals Hanex Hospitality Group. Bij tankstationorganisatie De Haan Mineralen & Oliën werkt The Tosti Club  op een aantal locaties samen als foodservicepartner. The Tosti Club heeft daar een assortiment van tosti’s binnen het eigen Tony’s concept van Haan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGroei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees berichtGhost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid