Tweede Spar City met The Tosti Club-module open


Formulenieuws – Op Hemelvaartsdag opende ondernemer Luke van Gelder zijn tweede Spar City in Arnhem. Het is tevens de tweede Nederlandse Spar City-locatie waar de The Tosti Club-module is geïntegreerd. The Tosti Club als totaalconcept voor ontbijt, coffee en een tosti beleefde eerder in Zwolle een première bij de gemaksformule.

Ondanks de coronamaatregelen wilde Van Gelder toch de locatie openen. Het zitgedeelte is weliswaar nu nog afgeschermd, maar zoals hij zelf zegt: “Je moet toch een keer open.” Uiteraard is de Spar City ingesteld op zowel afhalen als bezorgen via het eigen bestelplatform. “Maar wellicht is dat binnenkort ook mogelijk met Deliveroo.”
Met een eerdere vestiging aan het Willemsplein in Arnhem, vlak buiten het treinstation, heeft Van Gelder nu een mooie spreiding in het centrum van zijn twee Spar-locaties. De ene locatie zit in het noordelijk deel van de stad en de nieuwe in het zuidelijk deel.

Handzaam

Het assortiment van de Spar City is volledig ingericht op de klant die gemak zoekt. Geen winkelwagentjes, maar manden. Veel producten ook voor directe consumptie en handzaam om mee te nemen. Veder een uitgebreid assortiment in kant-en-klaar sappen en vruchtendranken en salades. Ook de groente- en vleesproducten zijn afgestemd op consumptie op korte termijn.

Directe consumptie

Spar kent verschillende modules. Afhankelijk van de locatie kunnen die worden ingezet. Even verderop van de nieuwe Spar City-locatie zat een grote buurtwinkel. Die heeft nu plaats gemaakt voor het City-concept dat zich veel meer richt ook op directe consumptie. Zo kent de locatie ook het pizza-concept, dat in samenwerking met Dr. Oetker is ontwikkeld, en waarbij op een eenvoudige manier pizza’s kunnen worden geserveerd voor directe consumptie of voor thuis. Van Gelder is ook van mening dat het The Tosti Club beantwoordt aan die behoefte bij de klant om snel en gemakkelijk te consumeren. Omdat de locatie in het stadscentrum zit, is een gezond ontbijtje een echte tosti of een (Dutch) pizza als tussendoortje, lunch of voor ’s avonds een prima product.

The Tosti Club

The Tosti Club heeft naast eigen, zelfstandige locaties, ook via shop-in-shop-concepten afdelingen binnen tankstations zoals Hanex Hospitality Group. Bij tankstationorganisatie De Haan Mineralen & Oliën werkt The Tosti Club  op een aantal locaties samen als foodservicepartner. The Tosti Club heeft daar een assortiment van tosti’s binnen het eigen Tony’s concept van Haan.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘NS wil andere foodretailers ook stationsruimte bieden’

Treinstations - NS en Albert Heijn verlengen hun samenwerking met vijf jaar, met een optie voor nog eens vijf jaar. Het feit dat NS de AH to go-locaties gaat exploiteren, maakt het voor andere foodretailers met gemaksconcepten niet onmogelijk toegang te verkrijgen tot het stationsgebied. ‘Waar sprake is van toevoeging gaan we dat zeker bekijken’, aldus een NS-woordvoerster.

Lees bericht


Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees berichtDeliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell

Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien...

Lees bericht

Shell gaat vanuit 17 tankstations bezorgen met Deliveroo

Petrol – Bij 17 Shell-stations kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag  online dagelijkse boodschappen bestellen. De boodschappen worden in samenwerking met Deliveroo bezorgd. Het gaat bij de bezorging vooral om essentiële producten, zoals levensmiddelen, handzeep en wc-papier.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid