Tweede Spare Rib Express in Limburg


Formulenieuws - Fastserviceformule Spare Rib Express heeft een nieuw bezorgrestaurant geopend in Roermond. Dit is, naast het bezorgrestaurant in Gennep, de tweede locatie in Limburg waar de franchiseformule momenteel focust op uitbreiding.

Franchisenemer is Harut Sagradian, die zegt veel positieve reacties van gasten en omwonenden te krijgen. “Er lopen elke dag nieuwsgierige voorbijgangers even de zaak binnen om te komen kijken”, aldus de franchiser.

Al langere tijd was Sagradian zich aan het oriënteren bij diverse franchiseformules om als ondernemer aan de slag te gaan. “Ik geloof echt dat er een markt is voor een ambachtelijk restaurant dat maaltijden thuis komt bezorgen. Dat in combinatie met de uitstraling van Spare Rib Express was voor mij de doorslag om voor deze formule te kiezen”. 

Spare Rib Express Roermond bevindt zich in het winkelcentrum Donderweg te Roermond, aan de Kasteel Hornstraat 43. Spare Rib Express wil verder uitbreiden in Limburg en heeft locaties beschikbaar in Heerlen, Weert, Sittard en Venlo.

Bron: Spare Rib Express/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht


‘Tankstation met fastfood-formule werkt’

Formulenieuws - De combinatie van een tankstation met een Spare Rib to go-concept werkt goed, ook in coronatijd. Dat valt op te maken uit het feit dat franchisenemers Arjen en Erszebet van Spare Rib Express in Hoorn hun totale omzet met meer dan 100% hebben zien verdubbelen na de opening van hun To Go-concept in de shop van AVIA-tankstation Marees.

Lees bericht
Spare Rib Express wil groei in tankstations versnellen

Formulenieuws – Spare Rib Express heeft het format voor de tankstations aangepast en wil met dit nieuwe concept het aantal locaties versnellen. Na de Spare Rib Express To Go bij het Tango-tankstation in Groningen, opent er komende maand augustus een nieuwe Spare Rib Express bij een tankstation in Doetinchem. Dat zegt commercieel manager David Pinedo in de aankomende Pompshop.  Om beter...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid