Uber Eats breidt uit met vijf nieuwe bezorgsteden


Bezorgdienst – Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Leeuwarden, Nieuwegein, Den Helder, Alphen a/d Rijn en Gouda. De keuze voor deze steden is gebaseerd op data die duidelijk maakt dat er in deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Uber Eats werkt in deze steden samen met verschillende partners, waaronder diverse ketens zoals McDonald’s, KFC en Subway. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Mr Sushi, Bagels & Beans en Bram Ladage aan huis bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We willen het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken daarom uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Bestellen bij Uber Eats verloopt als volgt: de gebruiker bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de bezorger op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. Nadat de bezorger de bestelling heeft opgehaald op de locatie, wordt deze bestelling namens het restaurant bezorgd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Horeca verspilt 5,6 miljoen minder voedsel

Voedselverspilling – De Nederlandse horeca verspilde in 2023 9,2% minder voedsel dan in 2019. Ondanks deze daling van 5,6 miljoen kilogram, gooit de sector nog steeds 55,4 miljoen kilo voedsel weg. Dat kost de sector 647 miljoen euro per jaar.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees bericht


Voortaan boodschappen doen bij Spar met Uber Eats

Formulenieuws - Spar Nederland en Uber Eats gaan samenwerken. Vanaf woensdag kunnen klanten via de Uber Eats app hun dagelijkse boodschappen en gemaksproducten bestellen bij 20 Spar winkels verspreid door Nederland. Gebruikers van de app kunnen bij deze winkels kiezen uit meer dan 900 artikelen, waaronder ook foodservice producten. Het aantal producten en winkels wordt in de komende weken verder uitgebreid.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid