Uber Eats breidt uit met vijf nieuwe bezorgsteden


Bezorgdienst – Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Leeuwarden, Nieuwegein, Den Helder, Alphen a/d Rijn en Gouda. De keuze voor deze steden is gebaseerd op data die duidelijk maakt dat er in deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Uber Eats werkt in deze steden samen met verschillende partners, waaronder diverse ketens zoals McDonald’s, KFC en Subway. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Mr Sushi, Bagels & Beans en Bram Ladage aan huis bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We willen het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken daarom uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Bestellen bij Uber Eats verloopt als volgt: de gebruiker bestelt zijn of haar favoriete maaltijd en betaalt in de app met iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de bezorger op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. Nadat de bezorger de bestelling heeft opgehaald op de locatie, wordt deze bestelling namens het restaurant bezorgd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHoreca verliest met kerst 400 miljoen aan retail bij sluiting

Analyse – Als de restaurants dicht moeten blijven met de kerstdagen verliest deze horecatak rond de 400 miljoen aan omzet aan de supermarkten. 30% tot 40% daarvan (gemiddeld 35%, red.) is de inkoop eten en drinken. En bij sluiting van de horeca wordt dit gekocht in de retail. Dat is becijferd door data-analist Rien de Koning van Datlinq.

Lees bericht

Rutte spreekt steun uit aan horeca en zoekt naar openingsmogelijkheden

Politiek – Minister-president Mark Rutte heeft in een gesprek met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn steun uitgesproken aan de ondernemers en medewerkers in de horeca en aangegeven dat hij in gezamenlijkheid met de sector wil kijken naar gefaseerde openingsmogelijkheden in december. Voor eind volgende week neemt hij een beslissing over de opening van de horeca voor kerst.

Lees berichtBluezone zegt het coronavirus in restaurants te doden

Technologie – Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar testen tonen het aan, een gepatenteerde technologie van Middleby Corporation zou de lucht van binnenruimte tot bijna 100% zuiveren van virussen, waaronder ook corona. De ontwikkelaar van het filterloze luchtzuiveringssysteem, dat is ontwikkeld voor het Amerikaanse leger, zou 99,9995% van alle virussen en andere verontreinigingen binnenshuis vernietigen.

Lees bericht

In steeds meer steden McDelivery

Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid