Uber Eats breidt uit naar Apeldoorn en Arnhem


Ook in Nederland is Uber Eats aan het uitbreiden

Bezorgdienst – De bezorgservice Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Apeldoorn en Arnhem. De keuze voor deze twee steden heeft het bedrijf gemaakt op basis van data die aantoont dat er rond Apeldoorn en Arnhem veel interesse is in de bezorg-app, zo laat het bedrijf weten.

Uber Eats werkt zowel in Arnhem en Apeldoorn samen met verschillende foodpartners. Onder andere Bakker Bart, McDonald’s en New York Pizza zijn aangesloten bij de app. Maar ook lokale partijen, zoals in Arnhem de restaurants Miyagi & Jones, Meneer Smakers, The Pokehouse en The Tosticlub. En in Apeldoorn worden de maaltijden van onder andere Poké-Poké, Fantostisch, Silk, Sushi & Asian Dining, Bonito Tapas & Grill en Ribs Company tot aan de deur bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland, wil in de steden verder groeien en hoopt dat meer lokale restaurants zich gaan aansluiten.

Uber Eats is in Nederland, met de uitbreiding van Apeldoorn en Arnhem, inmiddels beschikbaar in 26 plaatsen en wereldwijd in meer dan 500 steden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s vervangt plastic rietje en plastic McFlurry-deksel

Formulenieuws –  McDonald’s vervangt per oktober alle plastic rietjes in de 254 Nederlandse restaurants door papieren rietjes. Ook de plastic deksel van de McFlurry verdwijnt, die is begin deze maand vervangen door een kartonnen beker met vier vouwbare randen. Met deze papieren alternatieven bespaart McDonald’s jaarlijks ruim zeventigduizend kilo plastic in Nederland.

Lees bericht


Omzet McDelivery verdriedubbelde in 2019

Formulenieuws  – McDonald’s heeft vorig jaar een sterke groei gehad in het bezorgen. De omzet van de bezorgservice McDelivery verdriedubbelde in 2019 ten opzichte van 2018. Mede door de verdere uitbreiding van deze service in 2020 zet die groei verder door. Verwacht wordt dat eind 2020 McDonald’s honderdvijftig (bestel)punten met de bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd.nl zijn ingevuld. Ook dat betekent...

Lees bericht


Uber neemt Postmates over in Amerika

Overname – Maaltijdbezorger Uber neemt voor bijna 2,7 miljard dollar het Amerikaanse Postmates over. Door de overname van deze maaltijdbezorger wordt Uber in Amerika groter dan branchegenoot Just Eat Takeaway.

Lees bericht


HAVI rijdt dankzij Neste voortaan op de frituurolie van McDonald’s

Circulair – Fastfoodrestaurant McDonald’s en logistieke partner HAVI gaan samenwerken met Neste. Het Finse bedrijf is 's werelds grootste leverancier van hernieuwbare diesel geraffineerd uit afval en residuen. Voor de McDonald's restaurants gaan zij nu het gebruikte frituurvet recyclen tot Neste MY Renewable Diesel, die vervolgens wordt ingezet als brandstof voor de vrachtauto’s van HAVI, die de restaurants beleveren.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid