Uber Eats breidt uit naar Zaandam en Zoetermeer


Bezorgdienst – De bezorgservice van Uber Eats is vanaf vandaag beschikbaar in Zaandam en Zoetermeer. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Zaandam en Zoetermeer veel interesse is in de bezorg-app.

Uber Eats werkt in Zaandam en Zoetermeer samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, KFC, Subway en New York Pizza hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Delphi Restaurant, Toko Mahkota, Indofoods, Lagom Grand Café, Tokyoto, Wonders, De Zaanse Molen, Amros Burgers, Cartel en Foody Kitchen tot aan de deur bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Zaandam het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Uber Eats is in Nederland actief in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg en Zwolle. Wereldwijd is Uber eats beschikbaar in meer dan 500 steden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Omzet McDelivery verdriedubbelde in 2019

Formulenieuws  – McDonald’s heeft vorig jaar een sterke groei gehad in het bezorgen. De omzet van de bezorgservice McDelivery verdriedubbelde in 2019 ten opzichte van 2018. Mede door de verdere uitbreiding van deze service in 2020 zet die groei verder door. Verwacht wordt dat eind 2020 McDonald’s honderdvijftig (bestel)punten met de bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd.nl zijn ingevuld. Ook dat betekent...

Lees bericht


Solliciteren bij Subway in emoji-taal via WhatsApp

Formulenieuws – Restaurantketen Subway lanceert een wervingscampagne waarbij jongeren via WhatsApp in emoji-taal kunnen solliciteren. Met de inzet van deze moderne techniek, in combinatie met een beeldtaal die de doelgroep goed kent, wil Subway de drempel om te solliciteren verlagen.

Lees bericht

Uber neemt Postmates over in Amerika

Overname – Maaltijdbezorger Uber neemt voor bijna 2,7 miljard dollar het Amerikaanse Postmates over. Door de overname van deze maaltijdbezorger wordt Uber in Amerika groter dan branchegenoot Just Eat Takeaway.

Lees bericht


HAVI rijdt dankzij Neste voortaan op de frituurolie van McDonald’s

Circulair – Fastfoodrestaurant McDonald’s en logistieke partner HAVI gaan samenwerken met Neste. Het Finse bedrijf is 's werelds grootste leverancier van hernieuwbare diesel geraffineerd uit afval en residuen. Voor de McDonald's restaurants gaan zij nu het gebruikte frituurvet recyclen tot Neste MY Renewable Diesel, die vervolgens wordt ingezet als brandstof voor de vrachtauto’s van HAVI, die de restaurants beleveren.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid