Uber Eats breidt uit naar Zaandam en Zoetermeer


Bezorgdienst – De bezorgservice van Uber Eats is vanaf vandaag beschikbaar in Zaandam en Zoetermeer. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Zaandam en Zoetermeer veel interesse is in de bezorg-app.

Uber Eats werkt in Zaandam en Zoetermeer samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, KFC, Subway en New York Pizza hebben zich aangesloten bij de app. Ook worden de maaltijden van lokale restaurants zoals Delphi Restaurant, Toko Mahkota, Indofoods, Lagom Grand Café, Tokyoto, Wonders, De Zaanse Molen, Amros Burgers, Cartel en Foody Kitchen tot aan de deur bezorgd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Zaandam het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Uber Eats is in Nederland actief in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rijswijk, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg en Zwolle. Wereldwijd is Uber eats beschikbaar in meer dan 500 steden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSwijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN

Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.

Lees bericht


Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees berichtKFC opent vierde locatie in Den Haag

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een vierde filiaal in Den Haag. De locatie is geopend in de Stationsbuurt op een steenworp afstand van Holland Spoor. Dit treinstation is het oudste station van de Hofstad.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid