Uber Eats breidt verder uit in Nederland


Bezorgdienst – Maaltijdbezorgdienst Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf donderdag beschikbaar in Weert, Roermond, Roosendaal, Ridderkerk, Veenendaal en Hoogeveen.

De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app van Uber Eats.

Uber Eats werkt in de nieuwe bezorgsteden samen met verschillende partners, zoals McDonald’s en Subway. Daarnaast wordt samengewerkt met lokale ondernemers, maar ook met restaurantketens en formules als Wagamama, Dunkin’ Donuts en Bram Ladage.

Recent sloot Uber Eats ook een wereldwijde overeenkomst met Sodexo om maaltijden aan huis voor thuiswerkers van bedrijven te verzorgen. Die service is nog niet beschikbaar in Nederland, maar start in Frankrijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en Uber Eats sluiten deal maaltijdbezorging thuiswerkenden

Overeenkomst - Sodexo en Uber Eats hebben een wereldwijde overeenkomst gesloten dat de bezorgdienst zeven dagen per week maaltijden gaat bezorgen aan houders van een Sodexo-restaurantpas.  De nieuwe dienst is volgens Sodexo een logisch gevolg van het werken op afstand en vormt een aanvulling op het huidige online bestel- en betalingsaanbod met de Pass Restaurant-kaart.

Lees berichtNederland strijdtoneel van allerlei snelle bezorgdiensten

Bezorgdiensten - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden sinds een aantal weken fietskoeriers rond van bezorgdienst Gorillas. Deze Berlijnse start-up bezorgt boodschappen vanuit zogenaamde 'dark stores'. Maar Gorillas krijgt de komende tijd concurrentie van nog vijf andere bezorgdiensten.

Lees bericht
In steeds meer steden McDelivery

Formulenieuws – Het laten thuisbezorgen van Happy Meals en Big Macs kan in steeds meer steden. Onlangs is weer een groot aantal McDonald’s restaurants aangesloten op de netwerken van Uber Eats en Thuisbezorgd.nl.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid