Uber Eats breidt verder uit in Nederland


Ubert Earts maakt groepsbestellingen afrekenen eenvoudiger

Bezorgdienst – Maaltijdbezorgdienst Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf donderdag beschikbaar in Weert, Roermond, Roosendaal, Ridderkerk, Veenendaal en Hoogeveen.

De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app van Uber Eats.

Uber Eats werkt in de nieuwe bezorgsteden samen met verschillende partners, zoals McDonald’s en Subway. Daarnaast wordt samengewerkt met lokale ondernemers, maar ook met restaurantketens en formules als Wagamama, Dunkin’ Donuts en Bram Ladage.

Recent sloot Uber Eats ook een wereldwijde overeenkomst met Sodexo om maaltijden aan huis voor thuiswerkers van bedrijven te verzorgen. Die service is nog niet beschikbaar in Nederland, maar start in Frankrijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht
Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht


La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid