Uber introduceert UberMedics voor zorgmedewerkers


Actie - Uber gaat zorgmedewerkers korting geven op ritten en maaltijden. Met het initiatief UberMedics, dat vandaag van start is gegaan, wil het platform de zorgmedewerkers ondersteunen in de moeilijke omstandigheden rondom de bestrijding van het coronavirus.

Zorgmedewerkers krijgen 25% korting op een rit, het percentage dat normaliter als service fee naar Uber gaat. Uber Eats biedt een gift van 25% op een bestelde maaltijd. Chauffeurs en restaurants blijven hierdoor hetzelfde tarief verdienen als bij een reguliere rit en maaltijd. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats: “Met dit initiatief willen we zorgmedewerkers een hart onder de riem steken en hen korting aanbieden op maaltijden en ritten. Wij zijn solidair met deze hulpverleners en willen het voor hen zo toegankelijk mogelijk maken om onder deze moeilijke omstandigheden een maaltijd te bestellen bij één van onze restaurant partners.”

Toegang

Uber heeft bij de lancering honderden accounts van zorgmedewerkers automatisch toegang gegeven tot UberMedics in de Uber app op basis van de e-mailadressen van bekende zorginstellingen. Zorgmedewerkers die voor andere zorginstellingen werken of hun zakelijke e-mailadres niet gebruiken kunnen zich aanmelden in de apps van Uber.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees berichtGhost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht

La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid