Udo Delfgou nieuwe algemeen directeur KHN


Udo Delfgou (53) is momenteel directeur van INretail, de branchevereniging voor ondernemers in de non-foodsector / Foto bij: KHN

Benoeming - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) laat weten dat Udo Delfgou per 1 oktober aantreedt als de nieuwe algemeen directeur van de branchevereniging voor de horeca. Hij volgt in die functie Dirk Beljaarts op, die recent benoemd is in het huidige kabinet als minister van Economische Zaken. Delfgou heeft veel bestuurlijke ervaring.

Udo Delfgou (53) is momenteel directeur van INretail, de branchevereniging voor ondernemers in de non-foodsector. Hij zet zich al meer dan 20 jaar in voor de belangen van ondernemers in de retailbranche. Daarvoor vervulde hij diverse managementfuncties bij verschillende bedrijven. Daarnaast zette hij zich de afgelopen jaren op lokaal niveau in als bestuurder van diverse sportverenigingen. Ook is hij politiek actief als bestuurslid in Houten. Delfgou: “Met ruim 20 jaar ervaring als directeur bij INretail heb ik enorm veel zin om mijn ervaring met verenigingen, de uitdagingen van leden, de relevantie van een lidmaatschap en de kracht van belangenbehartiging in te zetten voor de meest gastvrije sector die er is: de horeca.”

KHN-voorzitter Marijke Vuik over de benoeming: “Met zijn ruime ervaring en verbindende kwaliteiten, heb ik er alle vertrouwen in dat hij samen met het team vorm zal geven aan de ambities van onze branchevereniging. Er liggen grote uitdagingen voor onze branche, bijvoorbeeld als het gaat om minder regeldruk, innovatie en realistische duurzaamheids- en gezondheidsambities.”

Bron: KHN/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

burgerme lanceert nieuw virtueel merk YAY FRY-DAY

Formulenieuws - burgerme heeft de lancering aangekondigd van een virtuele merk: YAY FRY-DAY. Het virtuele merk is gericht op gefrituurde kip biedt de franchisenemers de kans twee merken vanuit één keuken de exploiteren, waardoor er een breder publiek kan worden bereikt. De komst van het nieuwe merk wordt gemeld door de Nationale Franchise Gids.

Lees bericht


CrowdAboutNow groeit 50% in eerste zes maanden

Financiering - Crowdfunding platform CrowdAboutNow, dat het kleinbedrijf financiert met behulp van hun klanten en fans, heeft in het eerste halfjaar van 2024 11 miljoen gefinancierd. Dit is een record voor het platform en een groei van 50% ten opzichte van vorig jaar. Dat meldt het financieringsplatform maandag in een bericht.

Lees bericht


Instock redt in 10 jaar tijd 3 miljoen kilo voedsel

Voedselverspilling - Instock viert dit jaar het tienjarig bestaan. Sinds de oprichting in 2014 heeft Instock zich niet alleen ontwikkeld van een restaurantconcept tot een duurzame horeca groothandel (InstockMarket), maar heeft ook een indrukwekkende 3 miljoen kilo voedsel gered van verspilling.

Lees berichtKHN roept met partnerpartijen op om btw niet te verhogen

Politiek – In de aanloop naar het eerste debat in de Tweede Kamer van het nieuwe kabinet vandaag roept Koninklijke Horeca Nederland (KHN), samen met een aantal andere belangenorganisaties, de politieke partijen en het kabinet op om de verhoging van het btw-tarief van 9% naar 21% te heroverwegen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid