Unilever introduceert Knorr groentewraps


Introductie - Unilever introduceert Knorr groentewraps: kleurrijke wraps gemaakt met 35% groente. De wraps zijn verkrijgbaar in twee varianten: bieten en wortel.

Uit onderzoek van het Voedingscentrum blijkt dat de Nederlandse consument gemiddeld 131 gram groente per dag eet, terwijl de aanbevolen hoeveelheid 250 gram is. Knorr heeft als doelstelling om Nederlanders te inspireren om meer groente te eten en wil laten zien dat dit op meerdere eetmomenten van de dag mogelijk is. Door de groente in de wraps krijgen consumenten op een makkelijke manier wat meer groente binnen, zonder het eetpatroon drastisch te veranderen.

De groentewraps maken het eenvoudig om wat extra groente aan een maaltijd toe te voegen. Knorr geeft hierbij inspiratie voor recepten met lekker veel groente. Niet alleen voor het diner, maar ook voor tijdens de lunch, als snack of borrelhap.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Toekomstvisies centraal tijdens Rotterdams Upstream festival

Festival – Upstream is een meerdaags festival in Rotterdam, waar scale-up founders, investeerders, studenten, beleidsmakers en corporates met lef samenkomen om te praten over de grote veranderingen die de wereld zal moeten ondergaan. Het delen van visies van topondernemers op het terrein van circulariteit spelen een belangrijk rol tijdens het festival.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid