Utrechtse brouwerij organiseert schaaktoernooi met lokale cafés


Utrechtse bierbrouwerij De Leckere organiseert schaaktoernooi met lokale cafés en restaurants / Foto bij: Brouwerij De Leckere

Event – De Utrechtse bierbrouwerij De Leckere organiseert vanaf 8 november vier weken lang het ‘Lecker Schaken Schaaktoernooi’. Het toernooi wordt gehouden in samenwerking met lokale cafés en restaurants. 

Gedurende de vier weken kan er in negen cafés en restaurants in Utrecht op maandagen, dinsdagen en woensdagen worden geschaakt. Het toernooi is mede ontstaan door de populaire Netflix-serie The Queen’s Gambit , aldus Eric Odewald, initiatiefnemer en directeur van Brouwerij De Leckere. “Nadat wij elkaar lange tijd alleen online hebben kunnen uitdagen, is er eindelijk weer ruimte voor een levendig, ouderwets potje Schaak. Op een écht bord, waarover jij je opponent recht in de ogen kunt kijken, met een écht biertje op tafel”. 

Grand finale

De eerste ronde vindt plaats op 8 november bij het Werkspoor Café van Bierbrouwerij De Leckere. De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op de Straatweg, gevolgd door de Nieuwe Dikke Dries. De winnaars van de avonden worden uitgenodigd om de beslissende eindstrijd te spelen tijdens de grand finale op woensdag 1 december.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid