Vakbeurs Foodspecialiteiten groter dan ooit


Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die maandag 30 september en dinsdag 1 oktober wordt gehouden in Expo Houten (NL), is dit jaar groter dan ooit. De verschuiving van de tweedaagse beurs naar de maandag en dinsdag, deze editie voor de tweede keer, heeft de beurs geen windeieren gelegd. De verschuiving zorgde vorig jaar al voor veel positieve geluiden van standhouders en winkeliers. Reden waarom de beurs deze keer weer op de maandag en dinsdag is en er ook weer meer aanmeldingen zijn. Op de beursvloer een groot (internationaal) aanbod uit meer dan 20 landen. De beurs geldt als inspiratiebron voor kaaswinkels, foodspecialiteitenwinkels, slagers, poeliers, biologische speciaalzaken, slijters, wijnwinkels, maar ook voor (luxere) horeca, cateringbedrijven, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en kookwinkels. Naast een noviteitenstand gelijk in het begin van de beurs, worden er ook kerstpakketten gepresenteerd. Deze zijn gemaakt door foodspecialisten, die strijden om de titel ’Mooiste kerstpakket 2019’. In hal 1 zijn bovendien alle standhouders met een marktkraam gecentraliseerd op een marktplein. Verder vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) én Buitenlandse Kaas Keur Concours. Bezoeken De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis toegankelijk. Tickets zijn te bestellen op: registratie.vakbeursfoodspecialiteiten.nl Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die maandag 30 september en dinsdag 1 oktober wordt gehouden in Expo Houten (NL), is dit jaar groter dan ooit. De verschuiving van de tweedaagse beurs naar de maandag en dinsdag, deze editie voor de tweede keer, heeft de beurs geen windeieren gelegd. De verschuiving zorgde vorig jaar al voor veel positieve geluiden van standhouders en winkeliers. Reden waarom de beurs deze keer weer op de maandag en dinsdag is en er ook weer meer aanmeldingen zijn. Op de beursvloer een groot (internationaal) aanbod uit meer dan 20 landen. De beurs geldt als inspiratiebron voor kaaswinkels, foodspecialiteitenwinkels, slagers, poeliers, biologische speciaalzaken, slijters, wijnwinkels, maar ook voor (luxere) horeca, cateringbedrijven, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en kookwinkels. Naast een noviteitenstand gelijk in het begin van de beurs, worden er ook kerstpakketten gepresenteerd. Deze zijn gemaakt door foodspecialisten, die strijden om de titel ’Mooiste kerstpakket 2019’. In hal 1 zijn bovendien alle standhouders met een marktkraam gecentraliseerd op een marktplein. Verder vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) én Buitenlandse Kaas Keur Concours. Bezoeken De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis toegankelijk. Tickets zijn te bestellen op: registratie.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsTankstation & Carwash Vakbeurs gaat volledig online

Beurzen – Lang werd volgehouden dat de fysieke beurs doorgang zou vinden, maar uiteindelijk is toch besloten de zesde editie van Tankstation & Carwash Vakbeurs, die op 4 en 5 november zou worden gehouden, volledig online te organiseren. In een driedaags programma krijgen exposanten nu de gelegenheid hun innovaties via een livestream te tonen.

Lees bericht


Tweede Kamer stemt in met wetsvoorstel Franchise

Wetgeving – De Tweede Kamer heeft vandaag ingestemd met het wetsvoorstel van staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat, dat een betere balans moet brengen in de verhouding tussen franchisenemer en franchisegever. De zogenaamde ‘franchisewet’ is tien jaar onderwerp van discussie geweest tussen diverse partijen.

Lees bericht


Vakbeurs Foodspecialiteiten verschoven naar 2021

Vakbeurzen – De organisatie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten heeft besloten de beurs door te schuiven naar maandag 27 en dinsdag 28 september 2021. Ondanks de mogelijke versoepelingen in de coronamaatregelen ziet de organisatie geen mogelijkheden de beurs te organiseren.

Lees bericht

Versbranches laten de kracht van speciaalzaak zien in tv-spot

Campagne –  “Vers en met liefde”; dat is de boodschap van een tv-spot die door een aantal samenwerkende versdetailhandelbranches wordt gelanceerd. Het doel is om de consument attent te maken op de aanwezigheid van deze speciaalzaken en te laten zien dat het steunen van deze ondernemers van groot belang is.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid