Vakbeurs Foodspecialiteiten groter dan ooit


Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die maandag 30 september en dinsdag 1 oktober wordt gehouden in Expo Houten (NL), is dit jaar groter dan ooit. De verschuiving van de tweedaagse beurs naar de maandag en dinsdag, deze editie voor de tweede keer, heeft de beurs geen windeieren gelegd. De verschuiving zorgde vorig jaar al voor veel positieve geluiden van standhouders en winkeliers. Reden waarom de beurs deze keer weer op de maandag en dinsdag is en er ook weer meer aanmeldingen zijn. Op de beursvloer een groot (internationaal) aanbod uit meer dan 20 landen. De beurs geldt als inspiratiebron voor kaaswinkels, foodspecialiteitenwinkels, slagers, poeliers, biologische speciaalzaken, slijters, wijnwinkels, maar ook voor (luxere) horeca, cateringbedrijven, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en kookwinkels. Naast een noviteitenstand gelijk in het begin van de beurs, worden er ook kerstpakketten gepresenteerd. Deze zijn gemaakt door foodspecialisten, die strijden om de titel ’Mooiste kerstpakket 2019’. In hal 1 zijn bovendien alle standhouders met een marktkraam gecentraliseerd op een marktplein. Verder vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) én Buitenlandse Kaas Keur Concours. Bezoeken De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis toegankelijk. Tickets zijn te bestellen op: registratie.vakbeursfoodspecialiteiten.nl Beurzen - De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die maandag 30 september en dinsdag 1 oktober wordt gehouden in Expo Houten (NL), is dit jaar groter dan ooit. De verschuiving van de tweedaagse beurs naar de maandag en dinsdag, deze editie voor de tweede keer, heeft de beurs geen windeieren gelegd. De verschuiving zorgde vorig jaar al voor veel positieve geluiden van standhouders en winkeliers. Reden waarom de beurs deze keer weer op de maandag en dinsdag is en er ook weer meer aanmeldingen zijn. Op de beursvloer een groot (internationaal) aanbod uit meer dan 20 landen. De beurs geldt als inspiratiebron voor kaaswinkels, foodspecialiteitenwinkels, slagers, poeliers, biologische speciaalzaken, slijters, wijnwinkels, maar ook voor (luxere) horeca, cateringbedrijven, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en kookwinkels. Naast een noviteitenstand gelijk in het begin van de beurs, worden er ook kerstpakketten gepresenteerd. Deze zijn gemaakt door foodspecialisten, die strijden om de titel ’Mooiste kerstpakket 2019’. In hal 1 zijn bovendien alle standhouders met een marktkraam gecentraliseerd op een marktplein. Verder vinden de kaaskeuringen plaats van het Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours (NNKC) én Buitenlandse Kaas Keur Concours. Bezoeken De Vakbeurs Foodspecialiteiten is gratis toegankelijk. Tickets zijn te bestellen op: registratie.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vakcentrum: tabaksban supers in strijd met Europese Dienstenrichtlijn

Tabak - Het Vakcentrum heeft in een brief aan staatsecretaris van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) nogmaals bezwaar gemaakt tegen het voorgenomen verbod op verkoop van tabak in supermarkten. Het Vakcentrum verwijst daarbij naar het advies van de Raad van State waarin naar die Europese Dienstenrichtlijn verwezen wordt.

Lees bericht


Slagersbeurs Slavakto onderdeel Vakbeurs Foodspecialiteiten

Vakbeurzen – De Nederlandse slagers krijgen weer een jaarlijkse vakbeurs. Stichting Slavakto heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de Stichting Foodspecialiteiten Nederland, de organisator van de jaarlijkse Vakbeurs Foodspecialiteiten. Beide stichtingen bundelen hun krachten om een completere versbeurs te organiseren voor versspecialisten.

Lees bericht

Nieuw huurcontract voor winkel- en horecapanden

Winkelpanden – Branche- en werkgeversorganisaties hebben een nieuwe Huurdersvariant’ van het ROZ-model gemaakt. In het ROZ zijn de verhuurders vertegenwoordigd. Het model moet huurcontractbesprekingen tussen partijen evenwichtiger maken en onwenselijke situaties voorkomen.

Lees bericht

Afscheid Harrie ten Have als voorzitter Vakcentrum

Persoonlijk - Harrie ten Have heeft na veertien jaar afscheid genomen als voorzitter van het Vakcentrum, de belangenvereniging voor zelfstandige detaillisten in food, non-food, fast moving consumer goods en franchisenemers. Voormalig Albert Heijn-franchiser Bram de Jong volgt hem op.

Lees bericht


Veel belangstelling bij start Vakbeurs Foodspecialiteiten

Vakbeurzen – Het was druk de eerst dag bij de beurs Foodspecialiteiten. De beurs die traditioneel veel bezocht wordt door (kaas)speciaalzaken krijgt tegenwoordig ook steeds meer bezoek vanuit foodservicebedrijven en zelfstandige retailers, zoals bakkers en slagers. Op elke stand liggen dan ook kwaliteitsproducten, waarmee je als bedrijf onderscheidend kunt zijn. Dit jaar zelfs internationaler dan ooit met producten uit Libanon...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid