Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens


Spetters van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Niet alleen de ligging van Spetters werd geroemd ook de ambiance die uitnodigend en ontspannen is. Een ambiance die in relatie staat tot de vernieuwde, speelse en ongedwongen keuken. ‘Dit bekroonde restaurant zal je smaakpapillen ongetwijfeld verbazen en een buitengewone gastronomische ervaring bezorgen.’

Sinds 2013 is Restaurant Spetters in het bezit van een Michelinster, waarna eigenaar Laurent Smallegange in 2015 ‘Belofte van het Jaar’ werd bij Gault&Millau, in 2016 won hij de JRE-Nederland award Chef van het Jaar en in 2017 de JRE-Jeunes Restaurateurs International Heritage Award.

JRE-Nederland

JRE-Nederland, onderdeel van de internationale organisatie Jeunes Restaurateurs, is een vereniging van jonge, ambitieuze chef-koks en restaurateurs die passie en vakmanschap combineren om culinaire ervaringen van topniveau te bieden. De aangesloten leden delen kennis, inspireren elkaar en zetten zich in voor duurzame gastronomie en innovatie binnen de horeca.

Bron: JRE/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pasquale Carfora is JRE Chef of the Year 2025

Verkiezing - Pasquale Carfora, chef-kok van Restaurant Aroma Italian Fine Dining in Vaassen, mag zich komend jaar JRE Chef van het Jaar noemen. Afgelopen week werd hij in Maastricht daartoe uitgeroepen door zijn veertig collega’s van JRE Nederland.

Lees bericht


Ad Schaap en Kaj Gorgels starten samen Drippy’s

Horecaconcept - Kaj Gorgels, bekend van YouTube en tv-presentator, start samen met horecaondernemer en CEO van De Beren Ad Schaap en culinair influencer Colin Knopper hamburgerrestaurant Drippy’s. Het horecabedrijf is gevestigd aan  het Stadhuisplein in Rotterdam.

Lees bericht




Essense nieuwe high-end cateraar in eventcatering

Eventcatering – Chef-koks Jeroen Robberegt en Jasper Gronert hebben de handen ineen geslagen en zijn een nieuw avontuur aangegaan in de eventcatering met het bedrijf Essense. Met het high-end cateringbedrijf willen zij een nieuwe norm neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid