Van der Kroft Events start groothandel Chefs’ Table Top


Groothandel – De grootaanbieders in servies, glazen en bestek krijgen er een nieuwe partner bij. Van der Kroft Events in Wassenaar gaat als verhuurder voor eventcatering en sfeerinrichting ook een groothandelstak starten met de naam Chefs’ Table Top.

In 2022 is het idee ontstaan voor Chefs’ Table Top, zo laat Van der Kroft Event weten, en zijn de voorbereidingen gestart. De merken van Fine Dining & Living worden nu niet alleen voor de huur aangeboden, maar zijn ook te koop. “Daarmee versterken wij onze dienstverlening aan onze relaties en spreken wij andere hospitality segmenten aan. We blijven dichtbij onze identiteit, ervaring en vooral de markt die we kennen en bedienen,” aldus Willem van Essen.

Chefs

Chefs’ Table Top is volgens Van Essen geboren uit vraag van chefs en horecaondernemers. De ontwikkeling en keuzes die we de afgelopen jaren in ons verhuurassortiment hebben gemaakt waren altijd in samenspraak met de chefs van onze relaties. Zij gaven ons actief de inspiratie en argumenten te kiezen in de aanschaf van ons servies, bestek en glazen. “Daarmee was het zaadje dus al veel eerder gepland en hebben wij dit vanaf vorig jaar voorbereid en uitgewerkt in de ontwikkeling van Chefs’ Table Top.”

Bron: Chefs’ Table Top/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen’

Bijeenkomst – Donderdag vond de bijeenkomst ‘Phygital’ van Trema Foodnetwerk. Het thema behandelde de vraagstukken van de steeds verdere (noodzakelijke) integratie van digitalisering en robotisering in de foodservicebranche. Efficiency en gebrek aan personeel zijn belangrijk uitgangspunten bij de invulling. Conclusie van de dag: AI en robotisering moeten hospitality ondersteunen, maar kunnen de menselijke waarde van gastvrijheid nooit vervangen.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

Horecava komt met zorgsymposium Care & Cure

Vakbeurzen – Horecava organiseert in samenwerking met de hospitalitysector op 9 januari het ‘Horecava Care & Cure Symposium’. Spelers uit de gezondheidssector gaan zich tijdens het symposium buigen over de veranderingen in de zorgsector.

Lees bericht

{if '2' == '1'}

Hospitality sector tekent Pact en start campagne ‘Be My Guest’

Campagne – De wens lag er langer, maar nu hebben verschillende organisaties uit de gastvrijheid- en vrijetijdssector de handen ineen geslagen om het hospitality vak breed onder de aandacht te brengen Partijen hebben daarvoor het hospitality pact gesloten. Doel van het pact is om met elkaar samen te werken aan duurzame oplossingen voor de arbeidsmarkt. Gelijktijdig werd ook de landelijke campagne ...

Lees bericht

Nieuwe cao catering met ruimte voor hospitality

Catering  - Vakbonden CNV Vakmensen, FNV Catering en De Unie en werkgeversorganisaties VENECA en VOCC hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een cao voor de catering en de inflight-medewerkers met ruimte voor hospitality voor de komende twee jaar. De nieuwe cao heeft de ingangsdatum van 1 april 2022.

Lees bericht


Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group

Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Lees bericht

Compass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022

Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid