Van der Valk Apeldoorn start met Valk Drive


Hotel To go - Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is gestart met een drive thru bij het hotel. Klanten kunnen daar op de parkeerplaats vanuit de auto (of fiets) de versmaaltijden bestellen en afhalen.

De locatie langs de A1 bij Apeldoorn ontwikkelde een aantal jaren geleden al Valk Vers. Eerst als zelfstandige locatie, maar later als bezorginitiatief. Recent is het bedrijf met het bezorgen van maaltijden gestopt, ook omdat het nu zelfgemaakte maaltijden verkoopt aan twee lokale Albert Heijns en ook vanuit de eigen lobby in het hotel.

Vanwege de sluiting van het restaurant wilde Van der Valk toch meer mensen de gelegenheid bieden kennis te maken met de maaltijden, die veelal met ingrediënten vanuit de eigen moestuin worden bereid. Vandaar  het idee om op de parkeerplaats van het hotel te starten met een Valk Drive.

Warme maaltijden

Naast de versmaaltijden kunnen klanten ook een warme maaltijd bestellen. Die wordt dan ter plekke in de keuken voor ze bereid en vervolgens naar de auto gebracht. In 10 minuten hebben gasten zo een Van der Valk warme maaltijd.

Versgerechten

Het gaat om een gevarieerde menukaart met versgerechten van rond de 7,50 euro. Op het menu staan salades, pastagerechten, maar ook meer traditionele maaltijden van vlees met groente. De koude versmaaltijden hebben een houdbaarheid van circa 3 tot 5 dagen.De warme maaltijden liggen iets hoger in prijs.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecabedrijven volop actief met bezorging

Analyse – Sinds de overheidsmaatregelen van kracht zijn gegaan tegen verdere verspreiding van het coronavirus zijn er 43.000 horecazaken, waarvan 35.500 eetgelegenheden, gesloten voor hun gasten. Een groot gedeelte daarvan is sindsdien actief met afhaal- en bezorgdiensten. De traditionele horeca, die voorheen nog niet actief was in deze markt, ziet in die mogelijkheden een kans de zaken deels draaiende te houden.

Lees bericht

NAGF brengt nudgingrapport uit over stimuleren van groente en fruit

Onderzoek - Hoe zet je Nederlanders nu aan tot het eten van meer groente en fruit. Die vraag vloeide voort uit het preventieakkoord, waarin is afgesproken dat de consumptie van de producten uit de Schijf van Vijf jaarlijks zouden groeien. Van de week werd tijdens een presentatie van het NAGF op het campusterrein van de KNVB enkele onderzoeksresultaten gepresenteerd. Het...

Lees bericht

Valk Events geeft ontbijtje weg aan Verstappen-fans op Bovag F1 Pitstop

Pleisterplaats – Net als vorig jaar heeft de Bovag bij verzorgingsplaats Knuvelkes ter hoogte van Eijsden langs de A2 voor alle Verstappen-fans die op weg zijn naar de Grand Prix Formule 1 van Spa Francorchamps een pleisterplaats ingericht. De racefans kunnen daar terecht voor een gratis ontbijtje en een prettige onderbreking van hun reis naar het Ardennen-circuit. Naar verwachting zullen tienduizenden Nederlanders...

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl gaat met Valk Vers ook koude maaltijden bezorgen

Bezorging - Vorige maand werd bekend dat Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel onder de naam Valk Vers een proef is gestart met het bezorgen van gekoelde verse maaltijden voor inwoners van Apeldoorn en omgeving. Vanaf vandaag kunnen inwoners deze maaltijden ook bestellen via de Thuisbezorgd.nl. Een primeur, want de online etenbestelsite was nog niet eerder beschikbaar voor de...

Lees bericht


Van der Valk gaat maaltijden thuis bezorgen met Valk Vers

Bezorgmarkt – Inwoners van Apeldoorn en omgeving kunnen vanaf vandaag maaltijden van Van der Valk thuis laten bezorgen. De bezorging verloopt via Valk Vers, onderdeel van Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel. De maaltijden worden elke dag vers gemaakt en gekoeld bezorgd. Valk Vers is een initiatief van Van der Valk-ondernemer Bob Zeeuw van der Laan. Hij miste variatie in het...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid