Van der Valk Tiel laat fans meedenken over inrichting nieuwe suites


Annabel van der Valk (l.) overhandigt de prijs aan Anita van de Wall (m.) en haar dochter

Hotels - Van der Valk Hotel Tiel is gestart met de bouw van 9 indrukwekkende suites. Fans van Van der Valk konden meedenken over het thema van de nieuwe suites. Het beste idee werd uitgewerkt en meegenomen in de aankleding van één van de suites.

Aan de actie hebben verschillende fans van Van der Valk deelgenomen. Winnaar werd uiteindelijk Anita van der Wall met haar een inzending ‘Betuwse Bloesem Suite’. Haar inzending wordt door ontwerpster Rebecca van Lier verder uitgewerkt. Voor de luxe inrichting van de suite wordt gebruik gemaakt van behang met unieke printjes. Ook komt er een groot bubbelbad middenin de kamer. De winnares krijgt als eerste een sneak preview te zien van het uiteindelijke design.

Van der Valk Hotel Tiel is onderdeel van Van der Valk International. Het hotel ligt middenin de Betuwe en beschikt over meer dan 180 kamers. Daarnaast beschikt Hotel Tiel over diverse faciliteiten, zoals een zwembad, fitness, casino en SIXX Skybar met panoramisch uitzicht. Annabel van der Valk, General Manager van Hotel Tiel: “Bij Van der Valk is innovatie onze drijfveer. De nieuwe suites zijn daar een goed voorbeeld van. Samen met Rebecca van Lier zijn we tot unieke ontwerpen gekomen om onze gasten mee te verrassen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Weddepohl nieuwe directeur Catering & Hospitality bij ISS

Benoeming - Robbert Weddepohl is bij ISS Facility Services vanaf 1 juni verantwoordelijk als directeur Catering & Hospitality als opvolger van Frank van Zomeren, die deze functie de afgelopen 1,5 jaar op interim basis heeft ingevuld. Weddepohl heeft uitgebreide ervaring in de hospitality branche. Hij werkte eerder in de sales voor InterContinental Hotels Group en het Amsterdam American Hotel en als General Manager...

Lees bericht


Van der Valk brengt 38 hotels onder bij HAVI

Logistiek - Hotelketen Van der Valk heeft per half maart de inkoop, opslag en levering van producten voor 38 hotels en restaurants in Nederland en België ondergebracht bij HAVI. Logistiekdienstverlener HAVI werkte al met Van der Valk samen voor tien restaurants in Nederland en acht in Duitsland. Beide bedrijven werken al samen sinds 2012. Sinds 13 maart is dit uitgebreid naar bijna vijftig...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid