‘Van Duijnen’ plaatst zelftapwand bij Center Parcs


Leisure - Bij de Center Parcs De Haan (België) en Het Heijderbos (Nederland) zijn de eerste twee  zelftaps geplaatst. De ‘Center Parcs zelftapwanden’ zijn de eerste in een reeks van tien die Van Duijnen Horeca Service installeert in samenwerking met Albron.

Bij deze zelftapwand tapt de gast zelf een biertje, glas wijn of frisdrank. Voor de gast betekent dit ‘zelftappen’ een fun-element, maar voor Albron zelf geeft het meer ruimte in de personele bezetting. Met ‘slimme tapkaarten’ zijn bepaalde producten uit te sluiten, zodat minderjarigen geen gebruik kunnen maken van alcoholische dranken.

Het eerstvolgende Center Parc dat een zelftapwand krijgt is De Vossemeren in België. Daarna volgen ook de andere locaties.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albron neemt De Buurtboer over

Overname - Albron heeft De Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches overgenomen van de beide oprichtsters. Albron versterkt hiermee haar portfolio aan oplossingen voor eten en drinken op het werk.

Lees bericht
Albron neemt Coffeecompany over van JDE Peet’s

Overname - Albron wil per 1 juli 2021 de keten Coffeecompany overnemen van JDE Peet’s en daarmee de eigen positie op high traffic-locaties versterken. De overname is onderdeel van een bredere ambitie om verder te groeien als foodservice-organisatie die richting geeft aan de markt, aldus Albron vandaag in een toelichting.

Lees bericht


Telesuper bezorgt binnenkort alle online bestellingen Coop-filialen

Interview - Telesuper is een betrekkelijk jonge speler op de markt van boodschappenbezorging, maar wel eentje die fors groeit. Gestart met de bezorging van het Coop-assortiment bij zorginstellingen, kinderdagverblijven en kleinere bedrijfslocaties, gaat het e-commerce bedrijf dit jaar de thuisbezorging regelen voor alle Coop-filialen. En dat vanuit een nieuw duurzaam dc in Almere.

Lees bericht

Albron kiest voor de bieren van Swinkels Family Brewers

Samenwerking - Albron, het grootste zelfstandige foodservicebedrijf in Nederland, heeft na een tendertraject voor een samenwerking met Swinkels Family Brewers gekozen. Het brede assortiment aan biersoorten, ook in de 0.0 varianten, en de focus op circulariteit zijn bepalend geweest voor de keuze.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid