‘Van Duijnen’ plaatst zelftapwand bij Center Parcs


Leisure - Bij de Center Parcs De Haan (België) en Het Heijderbos (Nederland) zijn de eerste twee  zelftaps geplaatst. De ‘Center Parcs zelftapwanden’ zijn de eerste in een reeks van tien die Van Duijnen Horeca Service installeert in samenwerking met Albron.

Bij deze zelftapwand tapt de gast zelf een biertje, glas wijn of frisdrank. Voor de gast betekent dit ‘zelftappen’ een fun-element, maar voor Albron zelf geeft het meer ruimte in de personele bezetting. Met ‘slimme tapkaarten’ zijn bepaalde producten uit te sluiten, zodat minderjarigen geen gebruik kunnen maken van alcoholische dranken.

Het eerstvolgende Center Parc dat een zelftapwand krijgt is De Vossemeren in België. Daarna volgen ook de andere locaties.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSmaakchef van Albron wint Overall-prijs Innovation Award 2023

Verkiezing – De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn maandag bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersoneel door de bereiding van de warme maaltijd uit handen te nemen. De winnaar van de Horecava Innovation Award is Uhhmami, culinaire plant based boulions in de smaken Vegetable, Chickenis, Oceanish en Beefish.

Lees bericht

Cateringsector gaat voedselverspilling in kaart brengen

Catering – Elf ondernemingen in de cateringsector en twee brancheverenigingen hebben gezamenlijk besloten werk te gaan maken van voedselverspilling en starten met het in kaart brengen van de hoeveelheid voedsel dat wordt verspild. Het gaat om alle sectoren waarin de cateraars actief zijn, dus bedrijfskantines, zorginstellingen en schoolkantines.

Lees berichtSociale franchiseketen Brownies&downieS naar Albron

Formulenieuws - Per 1 september 2022 zal de sociale franchiseformule Brownies&downieS onderdeel worden van Albron. Bij Brownies&downieS hebben medewerkers met een beperking de hoofdrol. Lokaal ondernemerschap, kwalitatieve horeca en volwaardige banen voor bijzondere medewerkers vormen de belangrijkste elementen van het landelijke succes van de sterke horecaketen.

Lees bericht

Anne&Max, Strada en Coco & Sebas in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum - Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met Anne&Max, Strada en Coco & Sebas. Het winkelcentrum wil met de horeca uitbreiding nog beter inspelen op de wensen van de bezoekers. Onderzoek wees uit dat er behoefte was aan een verdere uitbreiding van eet- en drinkgelegenheden.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid