Van Gelder neemt horecaleverancier Vers Select over


Kees Mourits (l) van Vers Select en Gerrit van Gelder van AGF-groothandel Van Gelder

Overname - Van Gelder groente & fruit heeft per 1 oktober de AGF horecagroothandel Vers Select uit Oud-Beijerland overgenomen. De positie van Van Gelder als AGF-groothandel voor de foodservice wordt door de overname aanzienlijk versterkt.

De voormalige eigenaar van Vers Select, Kees Mourits, heeft de overstap ook gemaakt en gaat de rol van accountmanager op zich nemen. Naast dat alle klanten van Vers Select nu geleverd krijgen door Van Gelder zijn ook de medewerkers verhuisd naar het hoofdkantoor in Ridderkerk.

Uitgebreider assortiment

Door deze overname krijgen klanten van Vers Select toegang tot een uitgebreider assortiment groenten en fruit, dat Van Gelder te bieden heeft. Tevens biedt Van Gelder een landelijke dekking en een sterke logistieke infrastructuur aan. Gerrit van Gelder, algemeen directeur van Van Gelder groente & fruit, zegt hierover: “De overname van Vers Select past perfect in onze strategie om onze klanten te voorzien van de verste en beste kwaliteit groenten en fruit, zodat we samen Nederland een stukje gezonder kunnen maken.”

Landelijk

Kees Mourits voegt hieraan toe: “Ik ben verheugd om deel uit te maken van het Van Gelder-team en kijk ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen. De mogelijkheden om grote en kleine klanten landelijk te kunnen bedienen maakt me ontzettend enthousiast.”

Bron: Van Gelder/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsToo Good To Go-app krijgt hoge waardering van Apple

Verkiezing – De app tegen voedselverspilling van Too Good To Go is uitgeroepen tot een van de winnaars in de categorie ‘Cultural Impact Award’ op de prestigieuze Apple App Store Awards 2023. Van de 40 wereldwijde finalisten in 10 categorieën is de app bekroond met een award in deze categorie vanwege de uitzonderlijke gebruikerservaring en de diepgaande culturele impact van de applicatie op...

Lees bericht


Ook Horeca Expo in Gent ondervindt druk deelnemers

Horecavakbeurzen – Belgisch leukste horecabeurs is zondag van start gegaan. Het aantal deelnemende foodbedrijven aan de Horeca Expo in Gent lag deze editie iets lager dan vorig jaar. Ook duurt de beurs een dag korter. De Horeca Expo, waar de zuidelijke horecaprofessionals komen kijken, proeven en ontmoeten, ondervindt net als andere beurzen de druk bij de deelnemende leveranciers.

Lees bericht


Mona Keijzer in gesprek met Amsterdamse horeca

Actie - Mona Keijzer, tweede op de lijst van de BBB, bracht vrijdag, tijdens de Dag van de Ondernemer, een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en wordt het belang van ondernemers voor Nederland nog eens extra benadrukt. Samen met horecaondernemers gingen Mona Keijzer en KHN in op thema’s, zoals arbeid,...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid