Van Geloven gaat fabriek in Oostzaan sluiten


Fastservice – Snackfabrikant Van Geloven wil de fabriek in Oostzaan, waar de croquetten en bitterballen van de merken Van Dobben, Kwekkeboom en Laan worden gemaakt, per 1 januari 2019 sluiten. De productie zal de komende tijd worden overgeheveld naar de fabriek in Tilburg. Volgens de directie van Van Geloven wordt met de verplaatsing van de productie en kennis vanuit Oostzaan naar Tilburg, deze beter gebundeld. Het ragoutsegment waar de productie onder valt is binnen de groeistrategie een kernactiviteit van Van Geloven. Het samenbrengen van alle activiteiten zorgt voor extra groei, zo is de overtuiging van het bedrijf Voor de merken en de producten die in Oostzaan geproduceerd wordt, verandert er niets. De recepturen van Van Dobben, Kwekkeboom en Laan blijven onveranderd. Bij de vestiging in Oostzaan werken momenteel 60 mensen. Een adviesaanvraag voor de voorgenomen sluiting is ingediend bij de ondernemingsraad. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De vegetarische frikandel smaakt goed op Horeca Expo Gent

Beurzen - In het Vlaamse Gent ging zondag de Horeca Expo 2019 van start. Horeca-minnend België loopt op deze dag massaal uit om de producten van de leveranciers te proeven. Want de Belg koopt in op smaak en niet op prijs. Al die etende mensen om je heen motiveren de smaakpapillen. Ook de vegetarische frikandellen van Van Geloven smaken dan heerlijk....

Lees bericht

Kwekkeboom na 70 jaar weg uit Amsterdamse Reguliersbree

Formulenieuws - Patisserie Kwekkeboom vertrekt na 70 jaar uit de Reguliersbreestraat in Amsterdam. De nieuwe huurprijs maakt het niet meer mogelijk om de winkel open te houden, zo laat de familie Kwekkeboom weten op de website. De locatie in het hart van de stad naast Tuschinski is de oudste vestiging van Kwekkeboom en een begrip in Amsterdam en omgeving. Nu er...

Lees bericht

Horeca Expo Gent in teken van gemak en gezond genieten

Beurzen - De Horeca Expo, deze week gehouden in Gent, is Belgisch genieten op z’n best. Daar waar de Nederlandse horecaondernemer altijd op zoek is naar de juiste balans in kwaliteit en prijs, is de Belg toch vooral geïnteresseerd in de kwaliteit. En dat zie je op de beurs overal terug; er wordt aan tafel gegeten en gekeurd...

Lees bericht

Van Geloven en Schrobbelèr introduceren de Schrobbelèr bitterbal

Introductie – Twee Tilburgse bedrijven hebben de handen in een geslagen en introduceren voorafgaand aan het Carnaval de Schrobbelèr bitterbal. De snack is ontwikkeld door Van Geloven op basis van de kenmerkende Schrobbelèr ‘kruiden’ en –uiteraard – prima te combineren met een glaasje Schrobbelèr. Traditioneel gaat op de elfde van de elfde het nieuwe Carnavalsseizoen van start. Dit jaar...

Lees bericht


De Vleesch Lobby presenteert vegetarische Mora-kroket

Introductie - Het nieuws van de introductie was al eerder naar buiten gekomen, maar dinsdag kon de vegetarische kroket van Mora voor het eerst worden geproefd. Na bijna twee jaar ontwikkeling en samenwerking, konden snackproducent Van Geloven en De Vegetarische Slager de ‘draadjesvlees’ kroket presenteren. En waar kon die kroket nu beter worden geproefd dan in restaurant De Vleesch Lobby...

Lees bericht

Van linzenburgers tot plantaardige biefstuk tijdens PLMA 2018 in Amsterdam

Beurzen - Biologisch, vegetarisch, geur- en kleurstofvrij en laag calorisch. Zo maar enkele posters en kreten die tijdens de tweedaagse private label-beurs PLMA in de stands waren te zien De beurs werd afgelopen dinsdag en woensdag in de RAI in Amsterdam gehouden. Conclusie: de trends binnen de levensmiddelenbranche worden door alle partijen bijgehouden, zeker ook door de private labelbedrijven. De...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid