Van Geloven opent nieuwe fabriek in Maastricht


Snacks - Snackfabrikant Van Geloven opent 8 oktober de nieuwe fabriekshal in Maastricht. De uitbreiding is nodig om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van innovatieve kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals de bekende internationale fastfoodketens.

Naast de groei in het reguliere assortiment gaat het bij de fabriek van de snackfabrikant in Maastricht ook om vooral om het vegetarische assortiment. Dagelijks rollen al meer dan een miljoen kroketten, frikandellen, bitterballen, smulrollen, kipproducten en bami- en nasisnacks van de band in Maastricht.

Vanaf 8 oktober zullen de high speed lijnen in de nieuwe fabriekshal drie keer zo snel, overwegend kaassnacks, produceren, zo laat het bedrijf weten. Met de opening van de nieuwe fabriek creëert Van Geloven niet alleen meer capaciteit en ruimte voor innovatie, maar ook nog eens 100 nieuwe banen bovenop het huidige personeelsbestand van zo’n 400 medewerkers.

Bron: Van Geloven/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVan Geloven opent nieuwe fabriekshal in Maastricht

Industrie – Snackfabrikant Van Geloven opent vandaag in Maastricht een nieuwe fabriekshal om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals internationale fastfoodketens.

Lees bericht


Van Geloven gaat fors investeren in uitbreiden vega-assortiment

Interview – De kans is groot dat rond 2025 de helft van de omzet van snackfabrikant Van Geloven vegetarische producten betreft. De afzet ontwikkelt zich voorspoedig, met name door de groeiende groep flexitariërs. CEO Jan Aaltzen Linde gaat de komende jaren daarom fors investeren in het uitbreiden van het vega-assortiment, want met vegetarische producten is nog een wereld te winnen.

Lees bericht


Vanreusel haalt 18.500 euro op voor Make-A-Wish

Actie – Snackfabrikant Vanreusel overhandigt vandaag, op Nationale Frikandellendag, een cheque van 18.500 euro aan Make-A-Wish Nederland. Het geldbedrag werd bijeengebracht omdat het afgelopen jaar voor 740 kilometer aan frikandellen was verkocht door de fabrikant.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid