Van Gelder Groente en Fruit organiseert Week van gezonde voeding


Event - Van Gelder Groente en Fruit organiseert van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 oktober 2021, in samenwerking met leveranciers, de week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid. Een hele week lang zijn er tal van workshops en andere activiteiten bij het bedrijf in Ridderkerk.

Wie wil kennismaken maken met een gevarieerd aanbod van smaakvolle en duurzame producten en ontdekken wat er nog meer mogelijk is met groente en fruit, is tijdens de week welkom bij Van Gelder. Geïnteresseerden kunnen inspiratie opdoen tijdens verschillende workshops, proeverijen laten bijpraten door een van de aanwezige leveranciers. Alle deelnemers willen laten zien en ervaren hoe met groente en fruit een waar feestje op het bord is te creëren. Ook wordt er getoond op welke manieren vlees is te vervangen of de marge per bord is te verhogen.

Het programma heeft verschillende workshops en kookdemo's met topchefs en leveranciers. Daarnaast zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn met een eigen stand waarbij ze de nieuwste producten presenteren en laten proeven. Enkele van de aanwezige leveranciers zijn: Beekers Berries, Fruit Rouges, Koppert Cress, Jordy's Keuken, PlantLab, Rational, Schaap Holland, Peka, Peridot, Smaakgeheimen, Juicemakers, Tel Aviv, Bidfood, El Tendre, Growwizzkid, BVP verpakkingen en Fruits Rouges &Co.

Wie langs wil komen moet zich wel vooraf registreren en reserveren. Ga hiervoor naar www.vangeldernederland.nl/programma.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Innovatief restwarmte-terugwinningsproject bij PMI

Duurzaamheid - Een bont gezelschap van ingenieurs en andere technici kwam onlangs samen bij Philip Morris-fabriek in Bergen op Zoom. Niet om de achtergronden te horen over de productie van de IQOS-heats die daar worden gemaakt, maar om de details te horen over uniek restwarmte-terugwinningsproject dat PMI samen met JOA Air Solutions uit Delft heeft opgezet.

Lees bericht


Albert Heijn Nederland behaalt B Corp certificering

Duurzaamheid - Albert Heijn Nederland heeft de B Corp certificering ontvangen. Dat heeft het Zaanse retailbedrijf maandag bekendgemaakt. Het behalen van de B Corp certificering ziet AH als een aanmoediging om op de ingeslagen weg naar verdere verduurzaming in te gaan.

Lees bericht

FHC Formulebeheer lanceert initiatief ‘Food in de Aarde’

Formulenieuws - FHC Formulebeheer lanceert een duurzaam initiatief onder de naam ‘Food in de Aarde’. Bedoeling is dat de organisatie met de aangesloten bedrijven het voor elkaar krijgt jaarlijks meer dan 1.000 bomen in Nederland te planten, in een bijdrage CO2-compensatie te realiseren voor het behoud van de aarde voor toekomstige generaties.

Lees bericht

Grolsch toont duurzame innovaties tijdens Dutch Design Week

Event - Koninklijke Grolsch opent tijdens Dutch Design Week (DDW) op het Ketelhuisplein in Eindhoven de deuren van het Grolsch Lab.  In de ruimte kunnen bezoekers op een interactieve manier kennismaken met de duurzame resultaten en initiatieven van de brouwerij uit Enschede. Van innovatieve verpakkingen tot verantwoord watergebruik.

Lees bericht


Royal Swinkels opnieuw ‘Sustainable Brewery of the Year’

Brouwerij - Royal Swinkels valt twee keer in de prijzen bij de Icons of Beer 2024. Voor het tweede jaar op rij wint het familiebedrijf de titel ‘Sustainable Brewery of the Year’. Daarnaast wordt de inzet van Sustainability Manager Marthijn Junggeburth bekroond met de titel ‘Sustainability Officer of the Year’.

Lees bericht

HAK en Turff gaan studenten inspireren zelf te koken

Studenten – Afhaalmaaltijden zijn in trek bij uitwonende studenten. Zo’n 40 procent bestelt minimaal een keer per week eten. Het gaat dan vaak om pizza, sushi of een kapsalon. Ook geeft 35 procent van de studenten meer uit aan kant-en-klaarmaaltijden. Omdat deze maaltijden vaak te weinig groenten bevatten, slaan HAK en studenten-startup Turff de handen ineen om studenten vaker een maaltijd zelf...

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid