Van Gelder Groente en Fruit organiseert Week van gezonde voeding


Event - Van Gelder Groente en Fruit organiseert van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 oktober 2021, in samenwerking met leveranciers, de week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid. Een hele week lang zijn er tal van workshops en andere activiteiten bij het bedrijf in Ridderkerk.

Wie wil kennismaken maken met een gevarieerd aanbod van smaakvolle en duurzame producten en ontdekken wat er nog meer mogelijk is met groente en fruit, is tijdens de week welkom bij Van Gelder. Geïnteresseerden kunnen inspiratie opdoen tijdens verschillende workshops, proeverijen laten bijpraten door een van de aanwezige leveranciers. Alle deelnemers willen laten zien en ervaren hoe met groente en fruit een waar feestje op het bord is te creëren. Ook wordt er getoond op welke manieren vlees is te vervangen of de marge per bord is te verhogen.

Het programma heeft verschillende workshops en kookdemo's met topchefs en leveranciers. Daarnaast zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn met een eigen stand waarbij ze de nieuwste producten presenteren en laten proeven. Enkele van de aanwezige leveranciers zijn: Beekers Berries, Fruit Rouges, Koppert Cress, Jordy's Keuken, PlantLab, Rational, Schaap Holland, Peka, Peridot, Smaakgeheimen, Juicemakers, Tel Aviv, Bidfood, El Tendre, Growwizzkid, BVP verpakkingen en Fruits Rouges &Co.

Wie langs wil komen moet zich wel vooraf registreren en reserveren. Ga hiervoor naar www.vangeldernederland.nl/programma.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Seenons wil grondstoffen uit restafval redden

Afval – Start-up Seenons wil de wereld afvalvrij maken, te beginnen in Nederland. Het it-bedrijf is van plan bedrijven, logistieke partners, gemeentes en afvalverwerkers met een app bij elkaar te brengen om op die manier een fijnmazige afvalinzameling en -scheiding te realiseren. Met de inzet van deze app wil men stap voor stap naar een circulaire economie toewerken.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid