Van Horne opent eigen shop Buulangerie


Petrol – Buulangerie heet het nieuwe shopconcept van Van Horne Brandstoffen in Budel. Afgelopen vrijdag werd het eigen shopconcept geopend dat zich richt op verschillende eetmomenten van ontbijt, lunch en avond eten.

De shop is geopend van 6.00 uur tot 21.00 uur. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor het avondmoment. Op het menu staan grote hamburgers, wraps, salades en pizza’s. Ook is er een vitrine met schepijs. Om mensen de gelegenheid te geven rustig hun bestellingen op te eten zijn 18 zitplaatsen ingericht. Voor het plaatsen van snelle bestellingen is er ook een bestelzuil geplaatst. .

Voorheen Délifrance

Van Horne in Budel startte 20 jaar geleden met een kleine Délifrance-counter van zo’n 2,5 meter. Tot vier jaar geleden werd die afdeling onder Délifrance gerund, maar volgens Roel van Horne van Van Horne Brandstoffen, voldeed het assortiment niet meer aan de ontwikkelingen binnen zijn Esso-tankstation in Budel. “We zij toen gaan kijken naar concepten bij andere tankstations, maar kwamen steeds tot de ontdekking dat wij bepaalde dingen anders wilden hebben of beter konden doen. Zodoende zijn we met een eigen shopconcept gekomen onder de naam Buulangerie”, aldus Roel van Horne. Buulangerie is de Budelse vertaling van boulangerie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsUitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees bericht


Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht


Shell zet broodje kreeft op de menukaart

Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Lees bericht

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid