Van Horne opent eigen shop Buulangerie


Petrol – Buulangerie heet het nieuwe shopconcept van Van Horne Brandstoffen in Budel. Afgelopen vrijdag werd het eigen shopconcept geopend dat zich richt op verschillende eetmomenten van ontbijt, lunch en avond eten.

De shop is geopend van 6.00 uur tot 21.00 uur. Hierdoor is er voldoende gelegenheid voor het avondmoment. Op het menu staan grote hamburgers, wraps, salades en pizza’s. Ook is er een vitrine met schepijs. Om mensen de gelegenheid te geven rustig hun bestellingen op te eten zijn 18 zitplaatsen ingericht. Voor het plaatsen van snelle bestellingen is er ook een bestelzuil geplaatst. .

Voorheen Délifrance

Van Horne in Budel startte 20 jaar geleden met een kleine Délifrance-counter van zo’n 2,5 meter. Tot vier jaar geleden werd die afdeling onder Délifrance gerund, maar volgens Roel van Horne van Van Horne Brandstoffen, voldeed het assortiment niet meer aan de ontwikkelingen binnen zijn Esso-tankstation in Budel. “We zij toen gaan kijken naar concepten bij andere tankstations, maar kwamen steeds tot de ontdekking dat wij bepaalde dingen anders wilden hebben of beter konden doen. Zodoende zijn we met een eigen shopconcept gekomen onder de naam Buulangerie”, aldus Roel van Horne. Buulangerie is de Budelse vertaling van boulangerie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid