Van Loon Group wil Verhey Vlees overnemen


Overname – De Van Loon Group in Son wil het bedrijf Verhey Vlees in Nuth overnemen. Dat heeft het vleesbedrijf vandaag bekend gemaakt. Van Loon wil de rundvleesactiviteiten overbrengen naar Nuth vanwege de hightech productie op die locatie. Het vleesbedrijf in Nuth verwerkt momenteel zo’n 4000 runderen per week en is een familiebedrijf dat geen opvolging heeft. Van Loon Group heeft aangegeven het bedrijf te willen voortzetten. De groep heeft al vestigingen in Eersel, Hapert, Beilen, Almere en Best. The Blue Butcher Van Loon Group is onder de naam The Blue Butcher ook actief in de markt van vleesvervangers. Op de levensmiddelenbeurs Anuga, recent gehouden in Keulen,presenteerde het bedrijf de producten onder deze naam voor het eerst. Van Loon Group wil met het nieuwe label antwoord geven op de toenemende vraag naar alternatieven voor vlees die qua smaak, beleving en voedingswaarden hebben naast dierlijke proteïnen. Dit voorjaar maakte het bedrijf ook bekend dat het de vleesactiviteiten van Enkco Foodgroup in Holten overnam. De voorgenomen overname van Verhey Vlees moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Daarnaast heeft Van Loon Group advies aangevraagd bij de ondernemingsraad over de voorgenomen overname. Bron: @FoodClicks Overname – De Van Loon Group in Son wil het bedrijf Verhey Vlees in Nuth overnemen. Dat heeft het vleesbedrijf vandaag bekend gemaakt. Van Loon wil de rundvleesactiviteiten overbrengen naar Nuth vanwege de hightech productie op die locatie. Het vleesbedrijf in Nuth verwerkt momenteel zo’n 4000 runderen per week en is een familiebedrijf dat geen opvolging heeft. Van Loon Group heeft aangegeven het bedrijf te willen voortzetten. De groep heeft al vestigingen in Eersel, Hapert, Beilen, Almere en Best. The Blue Butcher Van Loon Group is onder de naam The Blue Butcher ook actief in de markt van vleesvervangers. Op de levensmiddelenbeurs Anuga, recent gehouden in Keulen,presenteerde het bedrijf de producten onder deze naam voor het eerst. Van Loon Group wil met het nieuwe label antwoord geven op de toenemende vraag naar alternatieven voor vlees die qua smaak, beleving en voedingswaarden hebben naast dierlijke proteïnen. Dit voorjaar maakte het bedrijf ook bekend dat het de vleesactiviteiten van Enkco Foodgroup in Holten overnam. De voorgenomen overname van Verhey Vlees moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Daarnaast heeft Van Loon Group advies aangevraagd bij de ondernemingsraad over de voorgenomen overname. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Nieuw kennisinitiatief Anuga Horizon naast Anuga

Vakbeurzen – Aan de Anuga van dit jaar wordt voor het eerst toegevoegd de Anuga Horizon, een nieuw evenementformat, parallel gehouden aan de mondiale levensmiddelenbeurs Anuga. Thema van het nieuwe kennisevent is ‘Discovering New Frontiers: Anuga HORIZON - Cultivating Change in Food Innovation ‘.

Lees bericht

Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht


Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga

Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

Lees bericht

Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid