Vanreusel introduceert vijftal kwaliteitssnacks voor de horeca


Introductie – De Belgische snackproducent Vanreusel introduceert een vijftal nieuwe kwaliteitssnacks voor de horeca. Het gaat om een tweetal kroketten, een tweetal bitterbal-varianten en een kaaskroket.

Met de overname van de Nederlandse krokettenfabriek Oma Bobs begin 2020 kwam er een unieke kans voor de Belgische snackfabrikant Vanreusel uit Hamont het assortiment uit te breiden met kwaliteitskroketten uit eigen fabriek. De afgelopen maanden hebben de beide productieteams samengewerkt aan uitbreiding van het assortiment. Dit leverde een vijftal producten op voor frituur en cafetaria volgens eigen receptuur. Het gaat om een luxe rundvlees kroket en bitterbal en om een kraket- en bitterbalvariant maar dan met draadjesvlees en een kaaskroket. De kroketten en bitterballen zijn exclusief bestemd voor de horeca en vanaf deze maand verkrijgbaar.

Meer introducties

Vanreusel is sinds 1953 actief als producent en heeft in België een vooraanstaande positie op het gebied van snacks. Ook in Nederland krijgt het bedrijf steeds meer voet aan de grond. Sinds vorig jaar heeft het investeringsfonds Ergon, onderdeel van de GBL van de familie Frère, een belang van 51% in de Belgische snackproducent. De familie Vanreusel speelt in de dagelijkse leiding nog steeds een belangrijke rol. Het bedrijf weet met regelmaat met bijzondere snacks het nieuws te halen. Zo introduceerde het bedrijf eerder de 'extra lange' frikandel XXL, de crizly snack en de vierkante frikandel. Maar ook op vegetarisch terrein begeeft het bedrijf zich, zo introduceerde het ook een drietal vegetarische Zero-snacks. De fabrikant is voornemens meer onderscheidende snacks te introduceren.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVan Geloven opent nieuwe fabriek in Maastricht

Snacks - Snackfabrikant Van Geloven opent 8 oktober de nieuwe fabriekshal in Maastricht. De uitbreiding is nodig om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van innovatieve kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals de bekende internationale fastfoodketens.

Lees bericht
Van Geloven gaat fors investeren in uitbreiden vega-assortiment

Interview – De kans is groot dat rond 2025 de helft van de omzet van snackfabrikant Van Geloven vegetarische producten betreft. De afzet ontwikkelt zich voorspoedig, met name door de groeiende groep flexitariërs. CEO Jan Aaltzen Linde gaat de komende jaren daarom fors investeren in het uitbreiden van het vega-assortiment, want met vegetarische producten is nog een wereld te winnen.

Lees bericht

Vanreusel haalt 18.500 euro op voor Make-A-Wish

Actie – Snackfabrikant Vanreusel overhandigt vandaag, op Nationale Frikandellendag, een cheque van 18.500 euro aan Make-A-Wish Nederland. Het geldbedrag werd bijeengebracht omdat het afgelopen jaar voor 740 kilometer aan frikandellen was verkocht door de fabrikant.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid