Vapiano maakt met 9 van de 11 restaurants doorstart


Formulenieuws - Negen van de elf restaurants van de pastaformule Vapiano zijn weer open. De vestigingen zijn eigendom van de familie Van der Valk en zijn sinds 1 juni weer geopend. Dat melden verschillende media.

Op 30 april sprak de rechtbank Gelderland het faillissement uit van Vapiano Nederland. Dit was het directe gevolg van de faillissementsaanvraag van het Duitse moederbedrijf.

Dat het bedrijf een doorstart ging maken was al eerder bekend. Nu blijkt dat het om 9 van de 11 restaurants gaat. De vestigingen in Utrecht Leidsche Rijn en Almere zijn de twee restaurants die gesloten blijven. De vestigingen in Groningen, Den Haag, Rotterdam (2), Amsterdam (2), Utrecht, Eindhoven en Tilburg zijn geopend. In het najaar staat een nieuwe vestiging in de planning.

Buitenland

Ook in Duitsland maakt de pastaketen een doorstart. Volgens berichten daar heeft een investeringsgroep zich gemeld voor de restaurantketen en 30 vestigingen overgenomen om te heropenen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Van der Valk en Alpro samen aan de slag met plantaardige zuivel

Duurzaamheid - Van der Valk Hotels en Alpro Nederland slaan de handen ineen om de gasten van 67 hotels in Nederland, België en Duitsland te stimuleren vaker voor vaker voor plantaardige voeding te kiezen. Voortaan biedt de hotelketen bij de ontbijtbuffetten en bij hun koffiespecialiteiten plantaardige drinks en alternatieven voor eetzuivel.

Lees bericht
La Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit

Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid