VEDIS maakt 5 genomineerden New Retail Champion 2021 bekend


Verkiezing - VEDIS Retail Platform benoemt voor de zevende keer op rij, op 2 november in The College Hotel te Amsterdam, de New Retail Champion 2021. Inmiddels zijn de vijf genomineerden bekend.

Met deze award stimuleert VEDIS de innovatie in retail en wil daarmee bedrijven in het retailvak in de spotlight zetten. Ter stimulans, maar vooral ook ter lering en inspiratie. Jonge, innovatieve ondernemers en concepten die inspelen op nieuwe consumentenbehoeften. Ze tonen lef én dragen bij aan consumentenverwachtingen.

Uit bijna 60 retailers op de longlist heeft de vakjury onder leiding van oud-reclameman Rob Benjamens vijf genomineerden gekozen.

De genomineerden zijn:

- FNGRPRNTS - Gepersonaliseerde shampoo en conditioner, speciaal afgestemd op de gebruiker

- MR. MARVIS - Broekenmerk voor heren, slechts een paar modellen, veel kleuren, goede prijs en kwaliteit

- Studio Pets - Begon als dierenfotografie, nu een merk met gepersonaliseerde merchandise van jouw dier

- Wundermart - Faciliteert onbemande winkels in hotels en kantoren

- Yummygums - Lekkere, gezonde vitamine-gummies voor jong & oud

In 2018 werd Unrobe gekozen tot VEDIS New Retail Champion. Dit kledingmerk richt zich op meer duurzaamheid en transparantie in de modebranche. Een jaar later werd online supermarkt Crisp gekozen tot de VEDIS New Retail Champion. In verband met corona zijn er in 2020 geen verkiezingen geweest.

Bron: Vedis/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Supermarkt-app Crisp slaat vleugels uit naar België

Bezorgservice – Supermarkt-app Crisp steekt de landsgrens over met België. Voortaan voorziet het bedrijf vanuit een hoofdvestiging in Antwerpen en een gloednieuw distributiecentrum van 15.000 m2 in Bornem Vlaanderen van een ruim aanbod aan Belgische streekproducten. Deze internationalisering betekent een uitbreiding van Crisps markt met 40%.

Lees berichtPLNT introduceert kant & klare Vegan Beef Wellington

Introductie - PLNT heeft speciaal voor het Paas-assortiment de eerste kant-en-klare Vegan Beef Wellington in Nederland ontwikkeld. Volgens producent Future Food Group in Veenendaal zijn er meerdere initiatieven geweest, maar is er nu een Vegan Beef Wellington die net zo sappig en lekker is als het origineel.

Lees berichtOnline supermarkt Crisp haalt 30 miljoen euro op

Online supermarkt - De online supermarkt Crisp heeft in een kapitaalronde 30 miljoen euro opgehaald bij een groep internationale investeerders. Onder die investeerder ook Nederlandse topondernemers als Jitse Groen, oprichter van JustEat Takeaway en de oprichters van de betaaldienst Adyen. Dat meldt nu.nl

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid