Vega Insiders stelt Wiro Sterk aan als algemeen directeur


Benoeming - Vega insiders, onderdeel van Zilverwerf, stelt met ingang van 2 maart Wiro Sterk (54) aan als algemeen directeur. Sterk was hiervoor directeur bij vriesversleverancier Frio Food.

Sterk gaat zich volledig richten op de vegetarische productgroep. Na het inrichten van een nieuwe, moderne productielocatie in Udenhout en de enorme groei die vegetarische producten onder de vlag van Meat Insiders is gerealiseerd, heeft de directie besloten om deze productgroep separaat in een volledig vegetarische omgeving te produceren en verder te ontwikkelen.

Dit gaat ingevuld worden door een team van specialisten die de volledig focus hebben op deze specifieke productgroep. De locatie is opgezet om het complete aanbod van veganistische- en vegetarische producten onder één dak in te vullen; zowel vers als diepvries – voor retail, foodservice als industrie.

Bron: Vega Insiders/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vierde editie Nationale Week Zonder Vlees in maart van start

Actieweek - De vierde editie van de Nationale Week Zonder Vlees, vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 14 maart. Deze jaarlijks terugkerende campagne heeft steeds meer impact en draagt bij aan groeiende normalisering van een flexitarisch eetpatroon. Ook veel foodservicepartijen nemen deel aan deze actieweek.

Lees bericht


Domino’s ondertekent partnerships in dierenwelzijn

Formulenieuws - Domino’s Pizza Enterprises, heeft een Europees partnership gesloten met dierenwelzijn organisatie CIWF (Compassion In World Farming). Met deze samenwerking zet de keten een volgende stap in het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. De pizzaketen tekent ook het Better Chicken Commitment.

Lees bericht

KLM schakelt over op vegan in Europese Economy Class

Inflight - KLM gaat alleen nog maar vegetarische sandwiches en wraps serveren in de Economy Class op Europese vluchten. Dat meldt de website Luchtvaartnieuws vandaag. Volgens het bericht vindt de luchtvaartmaatschappij de vegetarische producten beter voor het milieu.

Lees berichtVegan Masters introduceert de Smart Cooler

Catering – Vegan Masters introduceert een vendingconcept dat uitsluitend de producten registreert en afrekent, die worden meegenomen uit de koeling. Het meubel wordt geleverd met een recyclede bekisting en is dit najaar beschikbaar voor extene locaties.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid