Vegan Masters introduceert de Smart Cooler


De slimme koeling van Vegan Masters

Catering – Vegan Masters introduceert een vendingconcept dat uitsluitend de producten registreert en afrekent, die worden meegenomen uit de koeling. Het meubel wordt geleverd met een recyclede bekisting en is dit najaar beschikbaar voor extene locaties.

Het meubel met de veganistische producten staat nu uitsluitend nog bij Vegan Masters op kantoor, waar alle integraties in de systemen worden getest. Eigen medewerkers en andere gebruikers en bezoekers van het pand kunnen het apparaat al wel gebruiken.Gebruikers scannen hun betaalmiddel en pakken vervolgens die producten die gewenst zijn. Producten die worden teruggeplaatst worden niet afgerekend. Vegan Masters maakt dagelijks koelverse producten zoals wraps, poké bowls, curry’s en pasta’s. Deze producten worden aan consumenten door heel Nederland bezorgd.

Het meubel waarin de Smart Cooler is geplaatst, is voorzien van een dispenser voor handdesinfectie en een magnetron. Hierdoor is het meubel volledig in lijn met de richtlijnen van het RIVM voor contactloze verkoop.Formulemanager Willem van Rijswijk van Vegan Masters noemt de vendingmachine dé cateroplossing voor de anderhalvemetersamenleving.

Omdat de producten straks vanuit een hub dagelijks worden aangeleverd is er sprake Zero Out-of-Stock en Zero Waste, aldus Van Rijswijk. “Iedere verkoop wordt direct doorgegeven, zodat onze medewerkers exact weten welke artikelen aangevuld moeten worden. Aan de hand van actuele verkopen kunnen zelfs extra levermomenten worden ingezet om die zero out of stock belofte echt waar te maken”.

Wat de Smart Cooler helemaal smart maakt, is dat het apparaat zelf de THT-datum van de producten in de gaten houdt. Zodra producten richting einde houdbaarheid gaan, wordt automatisch, zonder tussenkomst van een medewerker, overgestapt op variabele pricing om de verkoop van het betreffende product te stimuleren. Communicatie van die kortingen, of nieuwe prijzen gebeurt via het scherm bij de vendingmachine of gaat als push-bericht naar de pandgebruikers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste vegetarische KFC-restaurant ter wereld open

Formulenieuws – Vandaag, bij de start van de Nationale Week Zonder Vlees, opende fastfoodformule KFC het eerste vegetarische restaurant ter wereld. De locatie is gevestigd aan het Binnenwegplein in Rotterdam. De vestiging kleurt daarmee als eerste een week lang volledig groen.

Lees bericht

Bruisend vegan beurs VeggieWorld trekt veel aanhangers

Beurzen - De doelstelling van de organisatie om het recordaantal van 10.000 bezoekers te trekken, werd met 9.000 net niet gehaald, maar druk was het wel op VeggieWorld, de grootste Europese beurs voor de vegan lifestyle. De tweedaagse beurs, die werd gehouden in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, bood tal van activiteiten en workshops met topsporters en chefs. En er was de aftrap...

Lees bericht


KFC Rotterdam voor één week volledig vegetarisch

Formulenieuws – De formule zelf spreekt van een wereldprimeur en feitelijk klopt dat ook, want nog niet eerder ging een KFC-filiaal ergens ter wereld volledig over op vegetarisch. Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam vervangt tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, van 9 tot en met 15 maart, een week lang alle kipproducten voor vegetarische opties.

Lees bericht

63 partners steunen Nationale Week Zonder Vlees

Actieweek – Vandaag zijn alle partners van de Nationale Week Zonder Vlees bekend gemaakt. Onder de 63 bedrijven zijn grote supermarkten en bedrijven als , IKEA, KFC, Triodos Bank en Accor. De Nationale Week Zonder Vlees van 9 tot en met 15 maart vindt voor de derde keer plaats en krijgt elk jaar meer deelnemers. Isabel Boerdam, initiatiefnemer van de campagne: “Het merendeel van de...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid