Vegan Zeastar introduceert een 100% plantaardige garnalenlijn


The Shrimpz Fanily van Vegan Finest Foods

Introductie - Na de introductie van Zalmon Sashimi en No Tuna Sashimi lanceert Vegan Finest Foods nu een geheel plantaardige garnalenproductlijn onder het merk Vegan Zeastar. Onder de overkoepelende term The Shrimpz Family, brengt Vegan Zeastar de ‘pittige’ Crispy Chili Shrimpz, ‘frisse’ Crispy Lemon Shrimpz en ‘plain’ Vegan Shrimpz.

Vanaf 21 november zijn de Crispy Lemon Shrimpz niet alleen te vinden bij Jumbo (online en in de winkels), maar zijn de garnalen met de andere Vegan Zeastar’s producten ook verkrijgbaar bij groothandels zoals VHC Jongens, Hanos en Bidfood.

Vegan Zeastar, merk van Vegan Finest Foods, produceert plantaardige vis- alternatieven die een alternatief kunnen zijn voor ‘the real thing’. De productlijn varieert van veganistische Sashimi Zalmon en No Tuna, tot Crispy Lemon en Chilli Shrimpz, Tasty Codd, Kalamariz en Tuna Shreds.

Bron: Vegan Finest Foods/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vegan Zeastar komt met plantaardige zalm op Anuga

Introductie – Sterk Food introduceert op de aankomende Anuga in Keulen de Smoked Zalmon van Vegan Finest Foods. Sterk Food is de Duitse distributiepartner van Vegan Finest Foods, dat eerder de plantaardige visvarianten vegan Notuna en Zalmon sashimi op de markt bracht.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid