Vegetarische Slager en Deliveroo lanceren De Vleesch Lobby


Pop-up restaurant -  Ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager. Geïnteresseerden kunnen dan zelf ervaren dat vegetarisch vleesch net zo lekker is als dierlijk vlees.

Gekozen is voor de cheeseburger omdat dit de meest populaire burger is bij bezorging volgens bezorgplatform Deliveroo. Het pop-up restaurant van waaruit de veganistische burgers worden geleverd is van 5 maart tot en met 17 maart geopend.

Burgers & loaded fries met vleesch

In De Vleesch Lobby heb je keuze uit drie verschillende burgers en drie verschillende loaded fries-gerechten. Zo kun je kiezen uit de Knapperige Bofkipburger, de Ereburger en de Ereburger XXL. Ook loaded fries zijn verkrijgbaar met drie verschillende toppings, friet met Chili con Rul Gehackt, Koreaanse Kipstuckjes of Goede Karma Shoarma.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid