(Veggie) McWrap tijdelijk van menukaart gehaald


De (Veggie) McWrap definitief terug op menukaart McDonald's

Formulenieuws – McDonald’s heeft de dinsdag geïntroduceerde (Veggie) McWrap van de menukaart moeten halen. De verkoop was zo overweldigend dat de wrap inmiddels is uitverkocht, laat de fastfoodformule weten.

Dat de McWrap wel eens populair zou kunnen worden was ingeschat, maar dat de wrap zo snel tot de publiekfavorieten zou gaan behoren werd niet verwacht. Omdat de wrap van verse ingrediënten wordt gemaakt is het product ook niet even snel bij te produceren. De McWrap wordt gemaakt met een volkoren tortilla en verse ingrediënten, die niet op voorhand waren ingekocht. De McWrap is daarom tijdelijk van de kaart gehaald totdat de nieuwe productie gereed is.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s trekt zich vrijwel volledig terug uit Rusland

Fastfood – Na dertig jaar vertrekt de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's uit Rusland. Aanleiding is de oorlog in Oekraïne en de onzekere situatie over de verdere duur van die situatie. Dat is maandag bekend gemaakt. Het fastfoodbedrijf is inmiddels gestart met de verkoop de 850 Russische restaurants, waar 62.000 mensen werken.

Lees bericht


McWrap terug op menukaart McDonald’s

Fastfood – De McWrap maakt z’n rentree op de menukaart. Nadat de wrap eerder op de menukaart was geplaatst, was de vraag zo groot dat er tijdelijk geen verse ingrediënten voorradig waren om de McWrap op de menukaart te houden. De McWrap moest daardoor tijdelijk van de menukaart verdwijnen.

Lees bericht

McDonald’s introduceert de 22022022 Burger

Formulenieuws -Dinsdag 22 februari lijkt ogenschijnlijk een gewone dag, maar niets is minder waar. Het is namelijk een zogenaamde palindroomdag, een dag waarop de datum van links naar rechts en van rechts naar links er precies hetzelfde uitziet: 22-02-2022. Reden voor McDonald’s een speciale 22022022 Burger te introduceren om 11.11 in palindroomstad Ede.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid