Veggipedia uitgebreid voor alle voedingsprofessionals


Op de website van Veggipedia voortaan informatie voor alle voedingsprofessionals

Platform - Veggipedia, de online bron voor informatie over groenten en fruit, heeft nu een speciale omgeving voor iedereen die werkzaam is op het gebied van voeding en voedingseducatie.

Het platform  moet de voedingsprofessionals helpen met goede, betrouwbare en actuele informatie over groenten en fruit. Maar op het platform zijn ook educatiematerialen beschikbaar om cliënten, patiënten en leerlingen te informeren, inspireren en stimuleren om meer groenten en fruit te eten.

De Veggipedia Professionals pagina is speciaal bedoeld voor diëtisten, gewichtsconsulenten, huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, leefstijlcoaches en onderwijzers. Zij vinden op het platform het laatste nieuws omtrent de consumptie van groenten en fruit en een uitgebreide kennisbank. Ook is het stellen van vragen mogelijk.

Kennisbank

In de kennisbank kunnen professionals alle relevante documentatie vinden rondom het stimuleren van de consumptie van groenten en fruit. Momenteel is de kennisbank gevuld met meer dan 90 rapporten, factsheets en artikelen. Veggipedia blijft deze kennisbank aanvullen met up-to-date documentatie.

Nationale Groente- en Fruitdag

Op de Veggipedia voor professionals is ook informatie te vinden over deelname aan de Nationale Groente- en Fruitdag, die jaarlijks plaatsvindt op 14 oktober. In 2021 deden maar liefst 140 partners mee aan deze dag.

Bron: Groente & Fruit Huis/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Inzet platform ToekomstProef is meer gezonde zorgmaaltijden

Zorgplatform - Zorginstellingen, leveranciers en patiëntenorganisaties kunnen vanaf donderdag terecht op het platform ToekomstProef. Op dit online platform is alle informatie te vinden over duurzamere en gezondere voeding binnen de zorg. Het platform biedt concrete handvatten om te verder te verduurzamen en stelt zorgpartijen ook in staat te meten hoe ze scoren op het gebied van gezondheid en duurzaamheid...

Lees bericht


Nieuwe maaltijdbox Green Chef voor verschillende levensstijlen

Maaltijdbox - Nederland krijgt een nieuwe maaltijdbox, namelijk Green Chef. Een maaltijdbox die volledig is samengesteld door diëtisten om de gebruikers te ondersteunen in een bewust en gezond eetpatroon. Green Chef is sinds 2018 onderdeel van de HelloFresh Group en is actief de VS, het VK en Nederland.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid