Verhage sluit zich aan bij Vereniging van Maaltijdbezorgers


Thuisbezorging - Verhage Horeca Groep is toegetreden tot de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Het lidmaatschap stelt Verhage in staat om nauwer samen te werken met andere bedrijven in de branche en gezamenlijk de belangen van de maaltijdbezorgsector te behartigen.

De NLVVM heeft als voornaamste doelstelling het behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. Een van de belangrijkste aandachtsgebieden van de vereniging is verkeersveiligheid. Door de exponentiële groei van het aantal bezorgingen in de afgelopen jaren, staat de branche voor de uitdaging om ervoor te zorgen dat de bezorging op een veilige en verantwoorde manier plaatsvindt. “We weten dan ook zeker dat deze samenwerking zal bijdragen aan verdere groei en ontwikkeling van onze industrie," aldus directeur Wesley Fok van Verhage.

Rotterdam-Zuid

Verhage Horeca Group is een bekende naam in de Nederlandse horeca-industrie met een geschiedenis die teruggaat tot 1967, toen de eerste Verhage vestiging werd geopend in Rotterdam-Zuid. Inmiddels bestaat Verhage uit een keten van 43 stores met meer dan 700 medewerkers.

NLVVM

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. Daarna hebben zich FEBO, SushiPoint, Johnny’s Burger Company, Kwalitaria, Eazie, Bakker Bart en SUGO zich aangesloten.

Bron: NLVVM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Lees bericht


SUGO Pizza sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers

Vereniging - SUGO Pizza, speler in de maaltijdbezorgingssector, sluit zich aan bij de Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). De NLVVM vertegenwoordigt meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche. Hugo Kruijssen gaat de keten binnen de vereniging vertegenwoordigen.

Lees bericht


Bezorgers in het zonnetje op Dag van de Maaltijdbezorger

Verkiezing – De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) organiseert sinds 2017 iedere derde donderdag van september de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’. Hiermee worden de maaltijdbezorgers, die bij de aangesloten formules in dienst zijn, jaarlijks extra in de spotlights gezet. Dit jaar vindt tijdens deze dag de aftrap plaats van de verkiezing van 'Maaltijdbezorger van het Jaar'.

Lees berichtOok de maaltijdbezorgers hebben een speciale dag

Bezorging – Elke doelgroep en beroepsgroep heeft inmiddels een eigen feestje of speciale dag op de jaarkalender. Een moment  waarop wordt stilgestaan dat eigenlijk niets normaal is. Dat geldt ook voor het bezorgen van maaltijden, want ook de maaltijdbezorgers hebben hun eigen dag en staan vandaag in het zonnetje met de inmiddels vierde Dag van de Maaltijdbezorger.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid