Verkiezing Leukste horecateam van Nederland is gestart


Medewerkers van restaurant 'T Noorden vieren de verkiezing tot Leukste Horecateam van Nederland 2021

Verkiezing - Na een succesvolle eerste editie start ook dit jaar weer de zoektocht naar het leukste horecateam van Nederland. Als onderdeel van de voorrondes kunnen horecateams zich vanaf nu aanmelden via een creatieve inzending, waarna de finales plaatsvinden tijdens de Week van de horeca tussen 19 en 24 september. Gastvrijheidstrainers Milo Berlijn en Patrick Treichl zitten net als vorig jaar weer in de jury.

Vorig jaar kwam het team van ’T Noorden in Aalten als winnaar naar voren. Bij die gelegenheid zeiden de eigenaren Wesley en Nita Hunning: “Een teamprestatie in roerige tijden waar wij de horeca nog meer hebben ervaren als verbindende factor qua werk”.

Aandacht voor ontwikkeling en training

Horecabedrijven moeten in hun aanmelding laten zien hoe zij samenwerken en hoe er aan training en ontwikkeling wordt gedaan. Tijdens de eerste editie werden er tientallen creatieve video’s ingezonden van enthousiaste horecateams, maar ook diverse verhalen over hoe horecaondernemers in roerige tijden toch nog veel aandacht aan hun team hebben besteed. “Met deze verkiezing schenken wij extra aandacht aan al die geweldige horecateams die onze branche kent – en stimuleren wij hen te laten zien waarom zou nou écht het leukste horecateam van Nederland zijn” aldus jurylid Milo Berlijn van Trainmark.  Samen met Patrick Treichl van De Gastvrijheidscoach vormen zij beiden wederom de juryleden. Deelname is geheel kosteloos en aanmelden kan via www.weekvandehoreca.nl. De winnaar krijgt cheque t.w.v. € 1.000,- om te besteden aan een personeelsfeest.

De verkiezing is een initiatief van de Week van de horeca, de XXL editie van de Nationale Horecadag en vindt plaats tijdens 19 en 24 september. De Week van de horeca wordt ondersteund door partners zoals het Gastronomisch Gilde en L1NDA.

Bron: Nationale Horecadag/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

Horecadag wordt Week van de horeca met verkiezing

Actieweek – De Nationale Horecadag wordt dit jaar de Week van de horeca en vindt plaats van 20 tot en met 25 september. Als aftrap van de Week van de horeca wordt een landelijke verkiezing in het leven geroepen, Het leukste horecateam van Nederland.

Lees bericht

{if '2' == '1'}

Nationale Horecadag in het teken van Trots op de Horeca

Nationale Horecadag - Onlangs publiceerde L1NDA haar grootschalig onderzoek waarin naar voren kwam dat het aantal werkenden in de horeca weer op het niveau is van voor corona. Weliswaar met grote verschillen in sectoren, maar de algemene tendens is positief. Is er reden tot voorzichtige positiviteit en optimisme? Als je het aan de organisatie van de Nationale Horecadag vraagt...

Lees bericht

{if '3' == '1'}

Alcoholvrij proosten voor aandacht personeelstekort Horeca’

Horeca-actie - Op donderdag 16 januari 2020 proosten meer dan 1300 mensen in de hoop een nieuw wereldrecord neer te zetten. De wereldrecordpoging wordt georganiseerd door Nationale Horecadag in samenwerking met Heineken 0.0 en Royal Club en wordt gehouden om aandacht te vragen voor het groeiende tekort aan horecamensen. De wereldrecordpoging vindt plaats op de vakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. Lennart Maas,...

Lees bericht

{if '4' == '1'}


Nationale Horecadag vandaag van start

Open dag - Vnadaag is het Nationale Horecadag. Op deze dag zetten talloze restaurants, groothandels en andere horecabedrijven hun deuren open, zodat geïnteresseerden met eigen ogen kunnen zien hoe leuk het is om in de horeca te werken. Op de site van de Nationale Horecadag is een overzicht van alle activiteiten en alle deelnemende bedrijven. De ‘Open Horecadag’ is...

Lees bericht

{if '5' == '1'}

SVH partner van eerste editie Nationale Horecadag

Horecadag - Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) wordt officieel partner van de Nationale Horecadag. De horecadag wordt 21 mei voor het eerst georganiseerd en moet het horecavak in de schijnwerpers zetten. Tijdens deze dag houden hotels, restaurants en cafés open huis. Door heel het land geven horecabedrijven een kijkje in de keuken en organiseren zij activiteiten. Op dit moment doen zo...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid