Verlenging samenwerking tussen IFZ en Van Hoeckel


Ouderen aan het ontbijt in Sneek / Foto bij: Van Hoeckel

Zorg - Onlangs is de samenwerking tussen Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ)  en Van Hoeckel meerjarig verlengd. Naast de vier Friese ziekenhuizen zijn hierbij ook veel regionale care-instellingen aangesloten.

Met deze samenwerking gaan partijen een strategische samenwerking aan met een belangrijk deel van alle care- en cure instellingen in de provincie Friesland.

Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen is een vereniging met als doel om haar leden vanuit het perspectief van inkoop van (verbruiks)goederen, diensten en investeringen de Friese (ziekenhuis)zorg te ondersteunen bij het maken van kwalitatieve en financiële keuzes. De vereniging kent leden en clusterleden. De leden zijn: Stichting Antonius Ziekenhuis, Medisch Centrum Leeuwarden B.V., Stichting Ziekenhuis Nij Smellinghe en Tjongerschans B.V. De clusterleden zijn 13 regionale care-instellingen.

De ziekenhuizen worden allemaal bezorgd vanuit de Sligro Food Group bezorgservice in Drachten.

Bron: Van Hoeckel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Directiewissel bij Van Hoeckel

Persoonlijk - Na zes jaar neemt Paul van Berkel afscheid bij van Van Hoeckel en draagt hij het stokje over aan Rodney de Haas. In de afgelopen jaren heeft Van Hoeckel onder leiding van Van Berkel een duidelijke koers uitgezet om haar dienstverlening af te stemmen op de ontwikkelingen binnen de zorgmarkt. Van Hoeckel wil ‘de mooie momenten van de...

Lees bericht

Van Hoeckel breidt Beleef uit en komt met koffieconcept

Zorg – Van Hoeckel, de groothandelstak van Sligro die gespecialiseerd is in de zorg, heeft het zorgconcept Beleef verder uitgebreid. Daarnaast gaat Van Hoeckel in Nederland samenwerken met het Belgische koffieconcept Java. Beide initiatieven werden dinsdag gepresenteerd tijdens beurs Zorgtotaal 2017 in Utrecht. De samenwerking met  koffieleverancier Java is voortgekomen uit de overname van de groothandelsactiviteiten van het Belgische Java Foodservice door...

Lees bericht



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid