Vermaat Groep gaat nieuw restaurant starten in MECC Maastricht


Impressie van het gebouw na de upgrade en uitbreiding / Foto bij: MECC Maastricht

Horeca – De Vermaat Group heeft de tender gewonnen van MECC Maastricht en wordt exploitant van het nieuwe, nog te realiseren, restaurant in het congres- en evenement centrum.

Het winnende concept van Vermaat Groep sprong er, volgens MECC Maastricht uit vanwege ‘de uitgebreide en zeer creatieve presentatie, met oog voor detail én duurzaamheid’. Onderdeel van de afspraak is dat Vermaat ook de vaste cateraar wordt voor de congressen, beurzen en evenementen die gaan plaatsvinden.

Het nieuwe restaurant gaat volgens planning in het voorjaar van 2021 open en moet ook een centrale rol gaan krijgen in de omgeving van het congrescentrum. Het MECC ligt in het hart van de Brightlands Maastricht Health Campus, zodat het restaurant ook een plek moet worden waar kennis gedeeld kan worden en waar sociale interactie tussen de verschillende wetenschappelijke instellingen en bedrijven uit de omgeving kan plaatsvinden. Het MECC en Vermaat denken hierbij aan medewerkers, bezoekers en studenten van het MUMC+, Universiteit Maastricht, Brightlands Maastricht Health Campus en overige omliggende bedrijven. De mensen kunnen dan zowel overdag als ’s avonds terecht voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Upgrade congrescentrum

He MECC-gebouw zelf krijgt ook een upgrade en wordt uitgebreid. Uitgangspunt daarbij is dat het nieuwe congrescentrum een meer open karakter krijgt en niet langer een gesloten gebouw blijft gericht op directe klanten. “Na een zeer zorgvuldige pitch is op basis van het concept, volledig in lijn met onze visie en ambitie, de keuze gevallen op Vermaat Groep”, aldus Rob van de Wiel, Algemeen Directeur van MECC Maastricht.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BBB Horeca Summit nieuw op BBB Maastricht

Beurzen – Op 11 tot en met 13 oktober wordt de BBB Maastricht gehouden in het vernieuwde MECC Congrescentrum in Maastricht. Voor de horecaprofessionals is dan weer drie dagen lang proeven, beleven en netwerken. Nieuw dit jaar is de BBB Horeca Summit, die de BBB organiseert in samenwerking met Servicecenter 4Hospitality.

Lees bericht


Bar Bistro Saam van Vermaat in MECC opent in september

Congres – MECC Maastricht opent in september Bar Bistro Saam. De opening van het restaurant vindt gelijktijdig plaats met de officiële opening van het vernieuwde congrescentrum. Bar Bistro Saam wordt geëxploiteerd door Vermaat. Woensdag 7 juli werd de samenwerking tussen Vermaat Groep en MECC Maastricht ondertekend.

Lees bericht

Limburgs Culinair Gala 2021 tijdens BBB Maastricht

Beurzen - Het Limburgs Culinair Gala 2021 vindt plaats op maandag 11 oktober in het geheel vernieuwde MECC Maastricht. Normaal gesproken is het gala altijd in januari, maar door corona kon dat niet doorgaan. Het gala vindt nu plaats op de eerste dag van BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland.

Lees bericht

BBB haalt StiBON Bieropleidingen naar Maastricht

Beurzen - BBB Maastricht en StiBON Bieropleidingen hebben op de eerste beursdag officieel hun samenwerking bevestigd. De horecabeurs BBB Maastricht duurt nog tot morgen. StiBON is een erkende opleiding voor Nederlandse biersommeliers en biedt opleidingen aan op verschillende niveaus. Samen met de BBB Academy biedt StiBON de bieropleiding vanaf dit najaar ook aan in Maastricht. Dit en meer wordt gevierd...

Lees bericht


Eerste Bakfestival van Nederland in MECC Maastricht

Event - Vrijdag 27 tot en met zondag 29 oktober vindt in MECC Maastricht het eerste ‘Bakfestival’ in Nederland plaats. Drie dagen lang kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende demo’s, workshops, masterclasses, battles en proeverijen. Daarnaast krijgen producenten, leveranciers en distributeurs de kans hun producten en diensten aan duizenden bakfanaten te tonen. Tijdens het evenement kunnen bezoekers zich oriënteren op alles...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid