Vermaat opent eerste Frites Atelier van Sergio Herman


Sergio Herman met zijn frites

Franchise – Horecabedrijf Vermaat en Sergio Herman hebben donderdag hun eerste gezamenlijke Frites Atelier in Designer Outlet Roosendaal geopend. Het is de eerste Frites Atelier van Vermaat en de vijfde locatie het voor sterrenchef Sergio Herman.

Andere locaties van Frites Atelier zitten in Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag. Voor de opening van de eerste vestiging in 2016 in Den Haag, is Sergio Herman 1,5 jaar bezig geweest om het proces van frites perfect te krijgen. Inmiddels is het snack assortiment uitgebreid met sjieke snacks zoals een uitgebreide croquettes collection en verrassende burgercombinaties.

Franchiselocatie

Roosendaal is de eerste franchiselocatie van het fast casual Frites Atelier concept. De exploitatie ligt in handen van Vermaat Groep. Met 162 m2 biedt het atelier zitplaatsen aan 85 gasten, en voorziet de locatie in de behoefte van de dag bezoekers van Designer Outlet Roosendaal. Sergio Herman over de nieuwe vestiging: “Deze stap voor Frites Atelier is er eentje in een nieuwe richting. De symbolische waarde hiervan mag voor ons, na een bewogen jaar voor de gehele horecabranche, niet worden onderschat. Met de opening van deze nieuwe locatie sluiten we op de best mogelijke manier een hele spannende tijd af en kijken we met bijzonder veel ambitie uit naar de toekomst!”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFrites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

Lees bericht
Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht

Vermaat neemt belang in bedrijfscatering-disrupter Join Program

Catering - Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscatering-disrupter Join Program, dat is opgericht door conceptontwikkelaar enbiun. Vermaat gaat zorgen voor verdere groei van Join Program en moet de maatschappelijke impact van de activiteiten gaan vergroten. Join Program’s richt zich met een vernieuwende aanpak op bedrijven die hun medewerkers gezonder en duurzamer willen laten eten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid