Vermaat van start met bezorgservice Voilà Kitchen


Catering – In alle rust is horecabedrijf Vermaat recent van start gegaan met het nieuwe serviceconcept Voilà Kitchen. Een cateringconcept dat past bij het nieuwe werken binnen kantoren en waar op maat wordt gewerkt voor opdrachtgevers en medewerkers. Bij het cateringconcept gaat om het bezorgen van verse en gezonde maaltijden van topkwaliteit met veelal lokale ingrediënten, waar zelfs de thuiswerkers gebruik van kunnen maken.

Voilà is de term die binnen de horeca wordt gebruikt als een gerecht klaar is en kan worden uitgeserveerd. De naam Voilà Kitchen is daarom toepasselijk omdat er bij het cateringconcept zoveel mogelijk op maat wordt gewerkt en het kant-en-klaar voor elke medewerker wordt gepresenteerd. Het is een servicedienst die Vermaat vooralsnog alleen in Amsterdam en omstreken opstart, maar bij succes wil uitrollen naar andere plaatsen. Gedacht wordt nu al aan steden als Groningen en Maastricht.

Abonnement

De servicedienst is eenmalig, wekelijks of iedere dag. Gebruikers van Voilà Kitchen sluiten een daarvoor een abonnement af, waarbinnen de afspraken over de servicediensten zijn vastgelegd. Maar keihard zijn die afspraken allerminst, want de kern van Voilà Kitchen is vooral dat de bestelmogelijkheid flexibel is. Een speciale ‘add-on’ zorgt daarom ook voor extra bestel- en bezorgmogelijkheden. Zo zijn de menu’s te personaliseren of kunnen extra producten worden besteld als smoothies, toppings, brood en salades. Ook de afternoon snack of een borrelbox zijn via de add-on te bestellen. Het aanbod in gerechten wisselt per dag of per servicemoment. De gerechten worden ook steeds vers samengesteld en bij voorkeur met lokale ingrediënten. Bestellingen zijn door de snelle verwerking ook gemakkelijk te wijzigen of stop te zetten. Ook het wijzigen van het aantal gasten of het laten bezorgen op een andere locatie is 24 uur van te voren nog te wijzigen.

Nieuwe werken

Alle gerechten worden gemaakt door de chef-koks van Vermaat op basis van authentieke smaken. Zo maakt de beste Italiaanse chef-kok in Amsterdam bijvoorbeeld het recept voor het Italiaanse pastagerecht, laat Christian Oudijk, commercieel directeur bij Vermaat weten. De gerechten worden op basis van die receptuur samengeteld op een eigen locatie in Diemen die voor Voilà Kitchen speciaal is ingericht. Op het moment dat de servicedienst ook in andere plaatsen van start gaat, worden ook daar speciale productiekeukens ingericht. De werkwijze met de inzet van externe keukens voor Voilà Kitchen past volledig in de nieuwe manier van cateren door Vermaat. Het feit dat er meer vanuit huis wordt gewerkt door kantoormedewerkers en de bezettingsgraad van de kantoren steeds meer varieert, is het van het grootste belang de catering flexibel te kunnen inrichten. Met Voilà Kitchen kan dat en is bovendien door de snelheid in bestellen en bezorgen de versheid en kwaliteit geborgd voor de gast. Ongeacht of die nu op kantoor of thuis zit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo presteert goed, het wachten is op La PLace

Cijfers - Jumbo doet op alle fronten goede zaken, alleen de coronamaatregelen blijven de La Place-restaurants parten spelen. De omzet over het eerste half jaar nam vrijwel volledig autonoom toe met 5,3% ten opzichte van eerste helft 2020 en kwam uit op €5,36 miljard. Een stijging met €268 miljoen. Omdat de groei van 5,3% hoger is dan de gemiddelde marktgroei in de sector van circa 5%,...

Lees bericht


Coop/Telesuper en Leo - Love Good Food starten Grab &Co

Bedrijfscatering - De ‘C’ in plaats van de ‘G’ in de naam Grab &Co is geen spelfout. De ‘C’ is namelijk afkomstig van het woord Coop. Sinds kort hebben online supermarkt Telesuper (onderdeel van Coop) en cateraar Leo - Love Good Food elkaar gevonden in een nieuw bedrijfscateringconcept Grab &Co. De eerste locatie is een feit.

Lees bericht


Landelijke actie ‘Samen Lunchen’ uitgesteld tot 2021

Campagne – De landelijke campagne ‘Samen Lunchen’, om de bedrijfscatering te ondersteunen door mensen vaker te laten lunchen in een restaurant, wordt uitgesteld tot 2021. Verschillende producenten en leveranciers pakten deze zomer het initiatief op in de verwachting dat de maatregelen dit najaar zouden versoepelen en wilden de bedrijfscateraars een steuntje in de rug bieden.

Lees bericht


KLM wil Schiphol-lounges uitbesteden aan Vermaat

Catering – KLM wil de kleine zakelijke lounges op Schiphol uitbesteden aan cateraar Vermaat. In de lounges kunnen vaste KLM-reizigers terecht voor eten, drinken en om te rusten. Als gevolg van de uitbesteding zouden de ruim dertig hospitality agents, zoals deze lounges-medewerkers worden genoemd, in dienst komen bij Vermaat. Over de voorgenomen uitbesteding zijn de bonden en de ondernemingsraad van KLM...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid