Vermaat wordt franchiser van Frites Atelier


Sergio Herman met zijn frites

Formulenieuws - Frites Atelier opent een nieuwe locatie in Designer Outlet Roosendaal. De locatie zal worden geexploiteerd door de Vermaat Groep. Het gaat om de eerste franchiselocatie van Frites Atelier van chef Sergio Herman.

Het atelier, dat in oktober dit jaar de deuren gaat openen, is 162m2 groot en biedt zitplaatsen aan 85 gasten. De eerste locatie van Frites Atelier werd 5 jaar geleden geopend in Den Haag. Naast Roosendaal zijn er locaties in Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag. Frites Atelier maakt onderdeel uit van de Sergio Herman Group.

Chef Sergio Herman gelooft heilig in het gastronomische frites product. De ontwikkeling vanaf het eerste moment tot perfectie duurde ruim anderhalf jaar en het concept is op diverse pilotlocaties ontwikkeld en getest. Frites Atelier is in zijn ogen nu klaar voor de nieuwe toekomst waarin de franchiseformule een belangrijke rol gaat spelen. Herman: “Met de ateliers brengen we, zonder concessies, de ambachten die ons vak zo kenmerken voor het voetlicht. Dat onze principes aanslaan blijkt uit dit nieuwe partnership. We zijn blij en dankbaar dat we de toekomst van Frites Atelier verder mogen uitbouwen en zo nog meer mensen met onze frites kennis mogen laten maken!”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFrites Atelier presenteert nieuwe seizoenspecials

Fastcasual - Fritesconcept Frites Atelier presenteert tweemaal per jaar nieuwe frites specials. Dit seizoen heeft medeoprichter en culinair bedenker, Sergio Hermans, de specials ‘Arabic Baba & Feta’ en de ‘Fishburger’ samengesteld en keren de ‘Sea Nori, ‘Parmesan & Basil terug op het menu.

Lees bericht
Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht

Vermaat neemt belang in bedrijfscatering-disrupter Join Program

Catering - Vermaat Groep neemt een meerderheidsbelang in bedrijfscatering-disrupter Join Program, dat is opgericht door conceptontwikkelaar enbiun. Vermaat gaat zorgen voor verdere groei van Join Program en moet de maatschappelijke impact van de activiteiten gaan vergroten. Join Program’s richt zich met een vernieuwende aanpak op bedrijven die hun medewerkers gezonder en duurzamer willen laten eten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid