Vermaat wordt franchiser van Frites Atelier


Sergio Herman met zijn frites

Formulenieuws - Frites Atelier opent een nieuwe locatie in Designer Outlet Roosendaal. De locatie zal worden geexploiteerd door de Vermaat Groep. Het gaat om de eerste franchiselocatie van Frites Atelier van chef Sergio Herman.

Het atelier, dat in oktober dit jaar de deuren gaat openen, is 162m2 groot en biedt zitplaatsen aan 85 gasten. De eerste locatie van Frites Atelier werd 5 jaar geleden geopend in Den Haag. Naast Roosendaal zijn er locaties in Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag. Frites Atelier maakt onderdeel uit van de Sergio Herman Group.

Chef Sergio Herman gelooft heilig in het gastronomische frites product. De ontwikkeling vanaf het eerste moment tot perfectie duurde ruim anderhalf jaar en het concept is op diverse pilotlocaties ontwikkeld en getest. Frites Atelier is in zijn ogen nu klaar voor de nieuwe toekomst waarin de franchiseformule een belangrijke rol gaat spelen. Herman: “Met de ateliers brengen we, zonder concessies, de ambachten die ons vak zo kenmerken voor het voetlicht. Dat onze principes aanslaan blijkt uit dit nieuwe partnership. We zijn blij en dankbaar dat we de toekomst van Frites Atelier verder mogen uitbouwen en zo nog meer mensen met onze frites kennis mogen laten maken!”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Platform Pizza Profs wil pizzaprofessionals verbinden en inspireren

Platform – Marcel Losekoot, eigenaar van de Pizza Academy in Utrecht, is samen met verschillende partners uit de horecabranche, vandaar gestart met het landelijke platform Pizza Profs. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren en te voeden met vakkennis en tevens het product pizza als voedzaam culinair product  op de kaart te zetten.

Lees bericht


Vermaat gaat exploitatie oppakken van 44 La Place-restaurants

Samenwerking - Jumbo Groep Holding, eigenaar van La Place, en horeca-en cateringspecialist Vermaat Groep maken vandaag bekend dat beide partijen een strategische samenwerking aan gaan voor de exploitatie van 44 La Place restaurants. Jumbo blijft eigenaar van het La Place merk, zes eigen restaurants, vier stationslocaties en de (inter)nationale franchiserelaties.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid