Vernieuwd Tuschinski Theater met cocktail- en borrelbar Bar Abraham


Bioscoop - Het iconische Theater Tuschinski heeft een complete make-over gekregen en is nog authentieker geworden. Naast de aanpassingen in de zalen heeft het theater ook een geheel nieuwe cocktail- en borrelbar: Bar Abraham.

In november werd al een deel van het theater teruggebracht naar de originele stijl. In aanloop naar het 100-jarig bestaan van het Theater Tuschinski in 2021 zijn nu ook de overige zalen verbouwd in de stijl van toen, maar met de techniek en het comfort van nu.

Als eerbetoon aan Abraham Tuschinski, de grondlegger van het filmtheater, heeft Pathé de nieuwe cocktailbar naar hem vernoemd. In deze cocktail- en borrelbar drinken filmliefhebbers signature cocktails. De cocktails zijn geïnspireerd door films en worden voornamelijk bereid met Nederlandse ingrediënten. Daarnaast serveert Bar Abraham wijnen, Italiaanse koffies en is er een gevarieerde foodkaart met kleine gerechtjes om te delen en wisselende patisserie. Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Een bezoek aan een film in Pathé Tuschinski was al bijzonder, maar door deze verbouwing is de beleving nog luxer en authentieker geworden. Dankzij de cocktailbar kunnen bezoekers vanaf nu een complete dag of avond uit beleven samen met vrienden of familie in het mooiste theater van Nederland. Met een hapje en een drankje in stijl en helemaal ondergedompeld in de grandeur van dit historische theater”.

Bron: Pathé/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid