Vernieuwde foodcourts HEMA in centrum Arnhem

Formulenieuws – Donderdag was de opening van de vernieuwde HEMA in het centrum van Arnhem. De locatie heeft de nieuwste foodcourt op de begane grond en een uitgebreid restaurant op de eerste verdieping.
De HEMA-locatie verhuisde van de hoek Rijnstraat -Grote Oord naar het Musiskwartier. Dat is feitelijk aan de andere kant van het stadscentrum. Bovendien ligt de locatie iets van de belangrijkste winkelstraat af. Het nieuwe HEMA-concept zoals dat eerder te zien was in Westfield Mall of the Netherlands oogt verfrissend ten opzichte van de oude inrichting en indeling.
Food
In de nieuwe HEMA veel aandacht voor food. Zowel in de foodcourt als bij de horeca-afdeling op de eerste etage heeft de consument een brede keuze. Van vlees tot vegetarisch en van de bekende rookworst tot gezonde salades en soepen. Ook de belegde broodjes zien er niet alleen verzorgd belegd uit, ook in de prijsstelling is het aanbod aantrekkelijk. HEMA zorgt er nog altijd voor niet te duur te zijn.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Kop is er af bij HorecaEvenTT in WTC Expo Leeuwarden
Vakbeurzen - De kop is er af bij HorecaEventt in Leeuwarden in WTC Expo. Bijna 500 exposanten presenteren nog tot en met woensdag hun producten en concepten. De horecabeurs in het noorden trekt traditioneel altijd veel ondernemers van de Waddeneilanden.
Lees berichtING gematigd positief over horeca in 2025
Analyse - De vooruitzichten voor de horeca voor 2025 zijn, met een verwachte volumegroei van 3%, gematigd positief. Dankzij een verbeterde koopkracht en ‘gewenning’ aan de hogere prijzen geeft de consument dit jaar volgens de bank weer meer uit in de horeca dan in 2024.
Lees berichtBroekhuyzen Horecagroothandel nu officieel Bidfood Noordwijkerhout
Groothandel – Broekhuyzen Horecagroothandel in Noordwijkerhout is zaterdag 25 januari officieel geïntegreerd in Bidfood Noordwijkerhout. Dat heeft de groothandel laten weten.
Lees berichtJan Zandbergen Group introduceert EKO Wagyu X
Introductie – Wagyu rundvlees behoort tot de meest exclusieve vleessoorten. Het vlees is daardoor meestal alleen verkrijgbaar bij de exclusieve restaurants. Jan Zandbergen Group in Veenendaal introduceert nu EKO Wagyu X rundvlees uit Australië dat ook voor de reguliere horeca betaalbaar is.
Lees berichtHorecava trekt volgens organisatie 67.000 bezoekers
Vakbeurzen – De afgelopen Horecava heeft volgens de organisator meer bezoekers op de been gebracht in de Amsterdamse RAI dan de vorige editie. Dit jaar werd de horecabeurs bezocht door 67.000 mensen, terwijl dit vorig jaar lag op 64.000. Daarmee ligt het bezoekers aantal nog net niet op het niveau van voor corona.
Lees berichtJanneke Rutten eerste nominatie Wijnvrouw 2025
Verkiezing - Janneke Rutten werd tijdens een nieuwjaarsborrel op de vakbeurs Wine Professional in de RAI Amsterdam gepresenteerd als eerste titelkandidaat voor de Wijnvrouw van het Jaar 2025.
Lees bericht