Vernieuwde foodcourts HEMA in centrum Arnhem


Formulenieuws – Donderdag was de opening van de vernieuwde HEMA in het centrum van Arnhem. De locatie heeft de nieuwste foodcourt op de begane grond en een uitgebreid restaurant op de eerste verdieping.

De HEMA-locatie verhuisde van de hoek Rijnstraat -Grote Oord naar het Musiskwartier. Dat is feitelijk aan de andere kant van het stadscentrum. Bovendien ligt de locatie iets van de belangrijkste winkelstraat af. Het nieuwe HEMA-concept zoals dat eerder te zien was in Westfield Mall of the Netherlands oogt verfrissend ten opzichte van de oude inrichting en indeling.

Food

In de nieuwe HEMA veel aandacht voor food. Zowel in de foodcourt als bij de horeca-afdeling op de eerste etage heeft de consument een brede keuze. Van vlees tot vegetarisch en van de bekende rookworst tot gezonde salades en soepen. Ook de belegde broodjes zien er niet alleen verzorgd belegd uit, ook in de prijsstelling is het aanbod aantrekkelijk.  HEMA zorgt er nog altijd voor niet te duur te zijn.

Bron: @FoodClicks

Gezonde maaltijden
Rijkgevulde broodjes tegen scherpe prijzen
De horeca-afdeling op de eerste etage

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


SIAL Paris komt met nieuwe digitale catalogus

Vakbeurzen – SIAL Paris, internationale vakbeurs die van 15 tot en met 19 oktober wordt gehouden,  komt met een nieuwe digitale catalogus. Op de CXMP marktplaats treft de gebruiker een overzicht aan van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten. De digitale catalogus moet een hulpmiddel zijn voor exposanten en bezoekers om 365 dagen van het jaar commercieel in contact te zijn.

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees berichtJoin Program wint contract campus Booking.com

Catering - Booking.com kiest voor cateringvernieuwer Join Program om het complete voedsel- en drank aanbod te produceren en faciliteren voor het nieuwe kantoor. Booking.com verhuist in 2023 naar een nieuwe campus en heeft in Join Program de partner gevonden om ervoor te zorgen dat alle HQ-medewerkers zich thuis gan voelen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid