Vernieuwde foodcourts HEMA in centrum Arnhem

Formulenieuws – Donderdag was de opening van de vernieuwde HEMA in het centrum van Arnhem. De locatie heeft de nieuwste foodcourt op de begane grond en een uitgebreid restaurant op de eerste verdieping.
De HEMA-locatie verhuisde van de hoek Rijnstraat -Grote Oord naar het Musiskwartier. Dat is feitelijk aan de andere kant van het stadscentrum. Bovendien ligt de locatie iets van de belangrijkste winkelstraat af. Het nieuwe HEMA-concept zoals dat eerder te zien was in Westfield Mall of the Netherlands oogt verfrissend ten opzichte van de oude inrichting en indeling.
Food
In de nieuwe HEMA veel aandacht voor food. Zowel in de foodcourt als bij de horeca-afdeling op de eerste etage heeft de consument een brede keuze. Van vlees tot vegetarisch en van de bekende rookworst tot gezonde salades en soepen. Ook de belegde broodjes zien er niet alleen verzorgd belegd uit, ook in de prijsstelling is het aanbod aantrekkelijk. HEMA zorgt er nog altijd voor niet te duur te zijn.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
YoungOnes en SVH gaan freelancers in horeca trainen
Opleiding – Freelanceplatform YoungOnes en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) werken vanaf nu samen in het trainen van duizenden freelancers die via het platform van YoungOnes in de horeca aan de slag gaan.
Lees berichtFood-startup Greenforce lanceert B2B-platform voor horeca
Platform – Food-startup Greenforce lanceert deze maand een B2B-platform waarmee ze de horeca bedienen met hun plantaardige poedermixen in grootverpakking. Het bedrijf biedt de horeca op die manier de kans om zelf te kunnen experimenteren met plantaardige poedermixen.
Lees berichtDeliveroo gaat wellicht vertrekken uit Nederland
Bezorgdienst - Deliveroo heeft woensdag bekend gemaakt dat het voorbereidingen treft om Nederland te verlaten. Het bezorgbedrijf wil zich concentreren op de markten waar het een sterkere marktpositie heeft.
Lees berichtFoodservicesector laat stevige groei zien
Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...
Lees berichtInzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling
Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.
Lees berichtKHN en Curaçao Restaurant Association gaan samenwerken
Samenwerking - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de Curaçao Restaurant Association (CRA) zijn een samenwerking aangegaan, waarbij Curaçao een nieuwe KHN-afdeling wordt. Dit betekent dat horecaondernemers op Curaçao binnenkort kunnen profiteren van de diensten van het KHN-lidmaatschap.
Lees bericht