Vernieuwde Tony’s Kiosk krijgt eerste locatie in De Bilt


De vernieuwde Tony's Kiosk in De Bilt bij Utrecht

Petrol - Tony’s Kiosk heeft na een pilot in Amsterdam Noord een nieuwe locatie gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS),  een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De Bilt.

DHMO en CRS hebben al langer nauwe samenwerkingen als het gaat om het introduceren en testen van future proof concepten, zowel voor bemande als onbemande petrol locaties. Momenteel lopen er diverse testen. De onbemande Tony’s Kiosk in Amsterdam Noord was er daar een van, alleen eindigde die test van de zomer.

Assortiment

De Tony’s Kiosk in De Bilt is een volledig gedigitaliseerde 24/7 selfservice shop waarbij klanten doormiddel van een digitale toegangscontrole middels bankpas, creditcard, mobiele telefoon, Tony’s voordeelkaart of een Apple Watch de shop binnenstappen. Eenmaal in de shop kunnen de klanten via de Tony’s order Kiosk hun gewenste artikelen selecteren. Dat kunnen gekoelde dranken, zoetwaren en sandwiches zijn, maar ook autogebonden producten, giftcards en telefoonkaarten. Daarnaast bevat de shop een Lavazza koffiemodule, waar klanten zelf een biologische Lavazza koffie kunnen bestellen.

Partners

Tony’s kiosk, een van de smartstore oplossingen vanuit CRS, waarvan deze versie vanuit de samenwerking met DHMO is ontwikkeld, is in samenwerking met diverse strategische partners tot stand gekomen. Waarbij het bedrijf H@ND uit Hoofddorp verantwoordelijk is voor de software ontwikkeling van alle future proof concepten van CRS. De software van dit bedrijf in de orderkiosk stuurt de onbemande vendingoplossingen aan. Veloform Media is de bouwer van de modulaire smartstore oplossingen in de onbemande kiosk en Innovend, is de leverancier en partner van de vendingmachines voor de kiosk oplossingen van CRS.

Bron: DHMO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht

REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid