Vier nieuwe Take Away-locaties erbij voor La Place


La Place op het nieuwe foodcourt in Harderwijk aan de A28 heeft nu ook een Take Away

Formulenieuws - Harderwijk, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn zijn de locaties die La Place extra heeft geopend voor Take Away. De restaurantketen had al aangekondigd vaart te willen zetten met het uitbreiden van afhaalmogelijkheden bij de bestaande locaties.

Bij de uitbreiding nu gaat om twee express-locaties van La Place in Eindhoven en Rotterdam in winkelcentrum Heuvelgalerie en Alexandrium en om de La Place-vesting bij De Somp in Apeldoorn langs de A50. De vierde locatie die is geopend betreft de recent geopende vestiging op het spiksplinternieuwe foodcourt langs de A28 in Harderwijk.

Eind vorige maand kondigde La Place al de opening van de Take Away-locaties aan van De Arena in ‘s-Hertogenbosch, De Rotonde aan de A2 in Enspijk en De Vrolijkheid in Zwolle, gelegen aan de A28. Later kwamen daar de locaties op Designer Outlet Rosada in Roosendaal en een afhaallocatie bij de La Place-vestiging in Laren bij.

Extra aandacht voor hygiëne

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden bij La Place Take Away verschillende maatregelen. Zo mag er maar een beperkt aantal gasten tegelijkertijd naar binnen en dienen alle bezoekers en medewerkers minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij de ingang staat een La Place host om te zorgen dat dit proces soepel verloopt. Ook de looproute is aangepast, met een afzonderlijke in- en uitgang. Verder dragen alle medewerkers handschoenen. Daarnaast zijn veel weliswaar vers gemaakt maar voorverpakt en is bij het buffet sprake van zelfbediening, met uitzondering van soepen en warme dranken. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place opent 20 locaties en breidt take-aways uit

Formulenieuws – De versoepeling van de horecamaatregelen biedt ook La Place meer ruimte. Vanaf vandaag, woensdag 3 juni, heropent de restaurantketen 20 La Place restaurants de deuren voor maximaal 30 gasten en start het ook nog eens op een viertal locaties met take-away.  La Place had deze service al op 9 locaties.

Lees berichtEerste nieuwe La Place in 2020 bij foodcourt A28

Formulenieuws – La Place opende vanochtend in Harderwijk de eerste nieuwe La Place van 2020. Na het sluiten van de elf restaurantvestigingen binnen het failliete warenhuis Hudson’s Bay was deze nieuwe locatie weer een lichtpuntje. Ook omdat het pand volledig nieuw kon worden neergezet.

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid