Vierde Freshly Chopped opent in de Westfield Mall


De vierde Freshly Chopped, die geopend wordt in de ruimte Fresh! van the Westfield Mall of the Netherlands, is ook de kleinste locatie van Freshly Chopped

Formulenieuws - Master franchisee FFF. International opent samen met franchisenemer De Derde Linden de vierde Freshly Chopped vestiging in Nederland. De locatie is gevestigd in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

De Derden Linden heeft nu twee Freshly Chopped zaken en de ambitie om volgend jaar meer vestigingen te openen. De nieuwe Freshly Chopped, die maandag 2 oktober wordt geopend in de ruimte Fresh! van the Westfield Mall of the Netherlands, is de kleinste locatie van Freshly Chopped. De unit heeft een oppervlakte van slechts 23 vierkante meter, maar biedt wel wat Freshly Chopped nodig heeft, zoals de verse salade bar, chopping stations, een smoothie area en een afwas. “Door nog slimmer om te gaan met de ruimte die we hebben, is het ons gelukt om een compacte Freshly Chopped binnen 23 m2 te maken. Dit laat zien dat het concept geschikt is voor elk type locatie,” aldus Hans Wingender, Managing Director van FFF International B.V.

Nieuw menu

De locatie in de Westfield Mall krijgt ook direct een nieuw menu. “We zullen in deze nieuwe zaak twee productgroepen aan het menu toevoegen: sandwiches en smoothie bowls. Met deze nieuwe producten hebben we ook in de ochtenduren een gezond product aan te bieden,” aldus Jill Wingender, Marketing Manager van Freshly Chopped NL. In de eerste maand wordt gekeken hoe de gasten reageren op de nieuwe producten en als dat goed is worden ze ook aangeboden in de andere Freshly Chopped's.

Bron: Freshly Chopped/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht


Freshly Chopped opent in Amsterdam derde locatie

Formulenieuws –Freshly Chopped opent maandag 20 maart de derde locatie. De vestiging komt in Amsterdam Zuid-Oost aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort. Freshly Chopped is een fastfoodconcept dat zich richt op gezonde, vers gemaakte producten.

Lees bericht


Eerste locatie Freshly Chopped opent in Leiden

Formulenieuws – Deze week is in Leiden, vlakbij het station, de allereerste Freshly Chopped vestiging in Nederland geopend. Het succesvolle Ierse franchiseconcept heeft al meer dan 60 restaurants in Ierland, de UK en Cyprus, en gaat nu ook in Nederland van start met de verkoop van verse, gezonde salades en maaltijden.

Lees berichtRobèrt van Beckhoven opent experience store in FRESH

Winkelcentrum - Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van onder meer ‘Heel Holland Bakt’, opent begin 2021 een boulangerie en patisserie met cursusruimte in Westfield Mall of the Netherlands. Hiermee voegt het winkelcentrum een nieuwe experience store toe aan het complex.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid