Vijf nieuwe leden bij hotelsamenwerking Quality Lodging
_1024_768_90.jpg)
Hotels - Quality Lodgings, een samenwerking van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, verwelkomt 5 nieuwe leden in Nederland, België en Duitsland. Volgens Quality Lodging onderstreept de uitbreiding de internationale groei en relevantie van QL als platform voor hotels met karakter, culinaire verfijning en authentieke gastvrijheid.
“2025 is een belangrijk jaar waarin we de voordelen voor aangesloten hotels verder uitbreiden en daarmee gericht ondersteunen met de positionering van onafhankelijke kwaliteitshotels.” aldus Pauline Verhoef, directeur van Quality Lodgings. “Zo bieden we onze leden steeds meer maatwerkondersteuning op het gebied van media en PR, hebben we onze eigen QL guest amenities gelanceerd, co-branded met SCAPA Home, én hebben we de inkoopvoordelen uitgebreid met tech-partners zoals Revinate, Runnr.ai, Hotek en Porter for Hotels. Dat steeds meer bijzondere hotels in binnen- en buitenland zich bij ons aansluiten, zien we als bevestiging dat deze aanpak werkt.”
Vijf nieuwe leden
De vijf nieuwe hotels in de QL-collectie zijn Boutique Hotel De Witte Dame in Abcoude (NL), Boutiquehotel STAATS in Haarlem (NL), Burghotel Staufeneck in Salach (DE), Hotel Adler Asperg in Asperg (DE) en Hotel Bütgenbacher-Hof in Bütgenbach (BE).
Bron: Quality Lodgings/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Hotel V Oosterpark opent mét nieuw restaurantconcept
Hotel – Op 1 augustus opent Hotel V Oosterpark - by Conscious: een duurzaam viersterrenhotel aan het Oosterpark in Amsterdam, en de eerste nieuwe locatie sinds de overname door Conscious Group.
Lees berichtF&B-event over duurzaamheid hotels van Green Hotel Club
Hotels - Tijdens het tweede jaarlijkse Sustainable Food & Beverage Inspiration Event, georganiseerd door de Green Hotel Club, kwamen meer dan vijftig F&B Managers, chef-koks en General Managers van hotels uit de regio Amsterdam samen om inspiratie op te doen, kennis te delen en duurzame leveranciers te ontmoeten.
Lees berichtErik-Jan Ginjaar vertrekt als CEO bij Postillion Hotels
Persoonlijk - Na een dienstverband van ruim 13 jaar bij Postillion Hotels, waarvan de laatste 9 jaar als CEO, laat Erik-Jan Ginjaar weten dat hij zijn loopbaan buiten het hotelbedrijf gaat voortzetten. Inmiddels is hij al vertrokken bij het bedrijf. Zijn laatste werkdag was op 31 maart jl..
Lees berichtINTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen
Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.
Lees berichtQuality Lodgings breidt uit met 5 nieuwe leden
Hotels – Quality Lodgings begint 2025 met een uitbreiding van de hotelcollectie. De groep verwelkomt vijf nieuwe leden, waarvan drie in Nederland en twee in Duitsland. De nieuwe hotels variëren van historische kastelen tot moderne boutique hotels.
Lees berichtFoodservice groeide in 2024 met 4,1% door prijsverhogingen
Analyse - De foodservicemarkt had in 2024 last van een regenachtig voorjaar en een consument die de hand op de knip hield. De omzet van de totale markt voor Foodservice (Klassieke Horeca, Gemak, Catering) kwam daardoor vorig jaar uit op €22.177 miljoen. Feitelijk betkende dat een bescheiden groei van 4,1% ten opzichte van de 12,1% groei in 2023. De omzetgroei was uitsluitend het gevolg van...
Lees bericht