Vijfde Shell Café van Nederland geopend in Shell ‘De Schaars’


Shell ‘De Schaars’ bij Arnhem is het tweede tankstation in Nederland met een Shell Café én een aparte Starbucks Stor / Foto bij: Pompshop

Petrol – Shell ‘De Schaars’ bij Arnhem is het tweede tankstation in Nederland met een Shell Café én een aparte Starbucks Store. De Shell-locatie aan de A12 is het vijfde Shell Café dat de deuren opent. Shell gaat het aantal Shell Cafés de komende tijd behoorlijk opvoeren. Volgende week opent een Shell Café bij tankstation De Andel in Reeuwijk.

Shell Café is door Shell ontwikkeld om de verblijfsduur op een tankstation te verlengen en de tijd op een tankstation aangenamer te maken. In sfeer en aankleding hebben de locaties ook weinig meer gelijkenis met een regulier tankstation. De zitplaatsen en het aanbod aan eten en drinken is volledig ingesteld op een plezierig verblijf van de automobilist, of dat nu is om de auto op te laden, of als reiziger zelf. Daarom op de locatie een uitgebreid aanbod van koffies en een vers aanbod van broodjes, sandwiches, snacks, waters en juices.

Voor de Starbucks-liefhebbers is er de Starbucks Store met terras die zowel vanaf de buitenzijde als vanuit de shop bereikbaar is. Daarnaast zijn er nog de koffiespecialiteiten die in de Shell Café koffiecorner door een barista vers wordt bereid en nog apart een koffie-eiland met meerdere automaten om snel zelf koffie te kunnen tappen.

Highway 2.0

De afgelopen twee jaar zijn er al vier Shell-locaties in Nederland verbouwd volgens het ‘Highway 2.0’ concept. Shell-tankstation ‘Sandelingen-Oost’ aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht was in april 2021 de eerste in Nederland waarin een Shell Café opende. Shell ‘Hackelaar’ aan de A1 bij Muiden opende begin maart 2022 de tweede, enige weken later gevolgd door Shell ‘Den Ruygenhoek’ aan de A4 bij Hoofddorp. De vierde Shell Café opende eind april in Shell Hazeldonk-Oost. Dit tankstation aan de grensovergang tussen België en Nederland is de eerste Shell Café met een aparte espressobar.

De nieuwe shopformule Shell Café moet de komende jaren in Nederland en Europa de bestaande formules deli by Shell en deli2go gaan vervangen.

Bron: Pompshop/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell station Oeijenbraak in Brabant wint Shells Barista Cup

Petrol - Voor de vierde keer organiseerde Shell samen met Selecta, Bakerstreet, Lattiz en Alpro de ‘Barista Cup’. De grote finale van de Barista Cup 2022 werd gehouden op 25 januari 2023 bij Selecta waar Baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista op de weg’. Winnaar is Janske van Shell ‘Oeijenbraak’, gelegen...

Lees bericht


Shell breidt vega(n) assortiment dit jaar verder uit

Formulenieuws - Shell gaat dit jaar een groot aantal vegetarische en plantaardige producten toevoegen aan het assortiment. De stap past volgens het bedrijf binnen de duurzaamheidstransitie van Shell, waarbij reizigers steeds vaker een bewustere keuzes kunnen maken.

Lees bericht


Tankshopbeurs laat weinig shopinspiratie zien

Petrol – De jaarlijks gehouden Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten toonde deze editie veel techniek en hardwaren, maar inspiratie voor de tankshop was er maar weinig. Slechts een handvol bedrijven lieten producten zien waar je in de tankshop wat mee kunt.

Lees berichtEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid