‘Viswinkel’ in Dokkum wordt Kwalitaria De Leckerbeck


De Kwalitaria De Leckerbek in Dokkum

Formulenieuws – Winkel De Leckerbeck is al lange tijd een begrip in de Friese plaats, maar na 15 jaar hielden de bestaande ondernemers ermee op. Het ondernemersechtpaar Gerard en Marijke Dijkstra zag mogelijkheden en vormde de zaak om naar een Kwalitaria en breidde het assortiment uit met onder andere burgers, maaltijden en belegde broodjes.

Na een kleine verbouwing is de zaak sinds begin april heropend. De keuze om onder de naam Kwalitaria verder te gaan was voor hen snel gemaakt. “Wij vonden het eten bij Kwalitaria altijd al erg lekker,” aldus het ondernemers echtpaar Dijkstra. “Daarnaast spreekt het ons aan dat de formule veel bezig is met kwaliteit en milieu. We werken nu bijvoorbeeld zoveel mogelijk met regionale en diervriendelijke producten.”

Seizoensproducten

De eigen gebakken vis waar De Leckerbeck om bekend stond, is nog steeds verkrijgbaar. Daar zijn de gerechten van Kwalitaria nu aan toegevoegd, waaronder de seizoensproducten die vier keer per jaar wisselen. “Zo hebben we al met al best een groot assortiment en hopen we een breed publiek aan te spreken voor zowel het lunch- als het avondmoment.”

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Ondernemers echtpaar Dijkstra

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jonge ondernemer opent Kwalitaria Beren in Groningen

Formulenieuws – Voor de jonge ondernemer Sije Veenstra (26) is zijn droom, een eigen cafetaria, uitgekomen. Woensdag opende hij de deuren van Kwalitaria Beren in Groningen. Na een grote verbouwing staan hij met zijn team klaar om alle buurtbewoners te bedienen.

Lees bericht


Antonio Stroes verkoopt deel Kwalitaria aan Antea

Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.

Lees bericht


Kwalitaria sluit 2021 af met 2 nieuwe vestigingen

Formulenieuws –Op de valreep van 2021 opent cafetariaformule Kwalitaria nog twee nieuwe winkels. Met de nieuwe vestigingen in Apeldoorn en Utrecht komt de teller op tien nieuw geopende locaties in het afgelopen jaar te staan. Maar ook voor volgend jaar blijft de formule groeiambities houden.

Lees bericht


Kwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid