Vital Food Group krijgt nieuwe directie


Bakker Bart-locatie in Enschede

Benoeming - De directie van Vital Food Group B.V., de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet, krijgt per 16 mei een nieuwe directie. Herbert Schalkwijk, algemeen directeur van de groep, heeft het bedrijf verlaten en wordt opgevolgd door Siad Awwad. Schalkwijk blijft wel als aandeelhouder betrokken bij de groep.

De Vital Food Group zegt met de nieuwe directie klaar te zijn voor de volgende fase in haar ontwikkeling. Het bedrijf wil de nummer 1-positie in Nederland op ontbijt, lunch, koffie en tussendoor sterker gaan neerzetten.

Siad Awwad treedt als nieuwe algemeen directeur toe tot de directie van Vital Food Group. De directie zal verder bestaan uit Henri Froeling, operationeel directeur en Dirk van der Werff, financieel directeur.

Vertrekkend algemeen directeur Herbert Schalkwijk heeft gezorgd voor rust en eenheid onder de Bakker Bart-franchisenemers, schrijft de organisatie. Daarnaast heeft hij de integratie van Bakker Bart binnen de Vital Food Group vormgegeven. Onder zijn leiding heeft e-commerce een vlucht genomen, is er een nieuw conditiestelsel vastgesteld en is er een start gemaakt met de Bakker Bart-formule van de toekomst.

Siad Awwad is een ervaren retailer, die ervaring heeft met het bouwen van merken en het laten groeien van organisaties, zowel fysiek, als online. Awwad heeft in senior managementposities gewerkt binnen fashion retail bij WE Fashion en Mexx, binnen foodretail bij Marks & Spencer en de laatste 9 jaar als CEO bij kleertjes.com, een pure online retailer.

Vital Food Group

Vital Food Group B.V.is de holding van Bart’s Retail B.V. (Bakker Bart), Bakerstreet Services B.V. en is gevestigd in Utrecht. Bart’s Retail is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 145 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakerstreet heeft zich vanaf 1998 ontwikkeld van een franchise-lunchconcept tot een zelfstandige multi-brand operator. Zij ontwikkelt en faciliteert verschillende formules in de wereld van foodservice.

Bron: Vital Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bakker Bart heropent ook vestiging in Rotterdam

Formulenieuws - Bakker Bart heeft de winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam heropend. Eerder deze maand heropende de formule al de winkel aan de Demer in Eindhoven. Met de verruimde winkel in Rotterdam krijgt ook het ondernemersduo Patricia en Henjo  Hielkema een winkel met veel nieuwe elementen.

Lees bericht


Shell zet broodje kreeft op de menukaart

Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Lees bericht

Bakker Bart heropent de vestiging in centrum Ede

Formulenieuws - Bakker Bart heeft onlangs de winkel aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. In de vestiging in het centrum van Ede zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid, waar pilots hebben gelopen met het nieuwste Bakker Bart-concept.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid